مثلا اگه یه کارایی بکنه ب شما نگه ولی خونوادش بدونن چیکار میکنید؟؟؟یکیش اینکه ۸۰ گرم طلا خریده پول داده خواهرمادرش رفتن خریدن ک گرون شد بفروشه اما به من یه کلمه نگفته خانوادشم قایم کنن زیر بار نرن!!! دومی اینکه خواهر من داره جدا میشه ولی شوهرم با شوهر خواهرم همچنان در ارتباطه و امروزم بهش زنگ زده بوده حرف زدن!خوب چه لزومی داره با دشمن ما در ارتباط باشی!!!یا سومی اینکه خواهر شوهرم ب شوهرم گفته بود میخواد تو بوفه باشگاه کار کنه شوهرم سوپرمارکت داره ازش یخچال و جنس خواسته بود شوهرمم گفته بود برو دنبالش منم کمکت میکنم حالا رفته تو باشگاه کارشو راه انداخته یه کلمه ب من نگفتن بعد اینو من زمانی فهمیدم ک اتفاقی شوهرم میخواست پیام بده ب خواهرم داد ب من بعد سریع جمعش کرد گف نه برا دوستم میخواستم بدم دوستم میخواد بره بوفه کار کنه!!!!اینارو من زمانی فهمیدم ک گوشی شوهرمو چک میکردم ولی زیر بار نمیره ...همه پیاماشم پاک کرده حق ندارم خدایی ناراحت باشم از دستش؟؟؟؟؟مخصوصا سر طلا ها
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکم غلط املایی داشتم ببخشید!!!تازه چند روز پیش تولد شوهر خواهرمم بهش پیامک داده بود تبریک گفته بود!! ...
عزیزیم من بابام قاصی معمولا به خانمهایی که با شوهرشون مشکل دارن مگه تا متونید شوهرت به خودت بگیر شماهم اگر نمتونی جدا بشی شوهرت به خودت بگیر تا متونی نازش بخر مدونم سخت چون دل چرکینی ازش ولی چاره دیگه نداری تا متونی پول پس انداز کن بده خواهرت یا مادرت طلا بخر بیارن برات یا پس انداز کن بنداز بانک بگو مخوام برم کارتم درست کنم وقتی میری دکتر یا بازار ازش پول بگیر کمکم یک مدت سختگیری پکن ولی اگر دید باهش راه میای نازت مکش خیالت راحت پس تا متونی جلوش کوتاه بیا شاید درست شد خودت همیشه مطلوم بگیرکمکم با حرف طرف خودت بگیر بببخشید طولانی شد