2777
2789
عنوان

با پنهون کاری شوهرتون چیکار میکنید 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 87 پست

پاشو برو کار کن بچه را بگذار خونه مادرشوهرت یا مامانت ماه اول

از ماه دومم بگذار مهد با پول حقوقت

از حقوقت هیچی نگو بهش

به به ورت نباشه شوهرت

من مطمئنم از مستقل شدنت میترسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولاشو میشماره میذاره تو جیبش از قصد پیش خودمم میشماره ک بگه دارم حسابشو برنداری.والا کلاس و باشگاهم ...

ببین فقط یه چیز میگم اینم راه خوبیه مثلا میخوای یه کرم بخری 100 تومن الکی بکو قیمتش 200 تومنه ببین اینجوری میتونی ازش بکنی یا نه 

یکم غلط املایی داشتم ببخشید!!!تازه چند روز پیش تولد شوهر خواهرمم بهش پیامک داده بود تبریک گفته بود!! ...

عزیزیم  من بابام قاصی  معمولا به خانمهایی که با شوهرشون مشکل دارن مگه تا متونید شوهرت به خودت  بگیر شماهم اگر نمتونی جدا بشی شوهرت به خودت بگیر تا متونی نازش بخر مدونم سخت  چون دل چرکینی ازش ولی چاره دیگه نداری تا متونی  پول پس انداز کن   بده خواهرت یا مادرت طلا بخر   بیارن برات  یا پس انداز کن بنداز بانک  بگو مخوام برم کارتم درست کنم   وقتی میری دکتر یا بازار  ازش پول بگیر   کمکم   یک مدت سختگیری پکن  ولی اگر دید باهش راه میای  نازت مکش   خیالت راحت  پس تا متونی    جلوش کوتاه بیا شاید درست شد خودت همیشه مطلوم بگیرکمکم  با حرف طرف خودت بگیر بببخشید طولانی شد

ببین فقط یه چیز میگم اینم راه خوبیه مثلا میخوای یه کرم بخری 100 تومن الکی بکو قیمتش 200 تومنه ببین ا ...

همینکارو میکنم هرچی میخرم میکشم روش

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍
عزیزم تورو خدا جوابمو بده منم باید عمل کشکک کنم شما چیکار کردی ؟

من هنوز عمل نکردم عزیزم مدارا دارم میکنم باهاش مال من ساق پامم تا حدودی دچار انحراف شده ک دکتر گف اونم باید صاف بشه ولی هنوز عمل نکردم مونده همینحوری

من هنوز عمل نکردم عزیزم مدارا دارم میکنم باهاش مال من ساق پامم تا حدودی دچار انحراف شده ک دکتر گف او ...

خب درد و سوزش نداری؟چهار زانو میتونی بشینی من که اصلن مث کباب میسوزه،منم باید عمل کنم 

خب درد و سوزش نداری؟چهار زانو میتونی بشینی من که اصلن مث کباب میسوزه،منم باید عمل کنم 

درد و سوزش بعضی وقتا دارم بیشتر وقتایی ک میدوام یا ازپله بالا میرم یا زانومو زمین میذارم‌.یا یه ضربه اروم حتی ک میخوره بهش دیگه ضعف میکنم از درد