2777
2789
عنوان

شک و بی اعتمادی

158 بازدید | 11 پست

سلام رفقا خوبید 

من یه مشکل خیلی اساسی دارم که واقعا خودمم اذیت میکنه،خودم میدونم اشتباهه پس لطفا کمکم کنید واسه همین تایپیک زدم

من آدم بسیار شکاکی هستم،دلیلیش نمیدونم بخاطر چی باشه دقیقا چیزایی که از بچگی تا الان سرم اومده یا آدم اشتباه یا هرچی

الانم یه رابطه خوب با بهترین شرایط دارم که قول ازدواج هم داده پسر خوبیم هست خیلی هم دسم داره اما چون یک بار یه چتی رو تو گوشیش دیدم که داستانش مفصله مدام بهش شک میکنم و دعوامون میشه قبل اون هم خیلی بهش شک میکردم کلا اینجوریم تقریبا چند روز یه بار دعوامون میشه میشه لطفا راهکار بدید؟خودمم خستم واقعا 

هرکاری میکنه هر جایی میره بهم میگه ولی همش فکر میکنم نکنه دروغ میگه نکنه خیانت کنه

و این باعث شده بیچاره بشم

کلا شرایطمم زیاد اوکی نیست نمیخوامم رابطمم بیشتر از این بع گند بکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب عزیزم ماکه اینطوری بادوتا کلمه نمیتونیم کمکت کنیم حتما برو مشاور اگرم شرایطشو نداری ازاین مشاور تلفنی میشه ازاوناکمک بگیر اینجور نه تنها طرف مقابلت اسیب میبینه خودتم حالت بدمیشه ودائم اشفته میشی

راه حل پیداکردی بمنم بگو.از چشمش کم کم دارم میفتم بخاطر این اخلاقم.البته باعثش خودشونن ک ی کاری کردن ک ما اینجوری شدیم وگرنه مریض نیستیم ک

یازان بلع یازدی چاره ندی...
راه حل پیداکردی بمنم بگو.از چشمش کم کم دارم میفتم بخاطر این اخلاقم.البته باعثش خودشونن ک ی کاری کردن ...

منم از همین میترسم از چشمش بیوفتم ازشم نمیتونم بگذرم🤦🏻‍♀️

من ب شما کتاب استاد حورایی در مورد روابط دوستانه قبل از ازدواج رو معرفی میکنم بخونین کاملن نظرتون در مورد این اقا تقییر میکنه ببنید قول ازدواج‌رو‌همه میدن کیه عمل کنه ۹۵ درصد پسرا دوس دخترشونو نمیگیرن چون مسولیتی نسبت ب طرف ندارن کسی ک با شما دوست شده با هر جور پیشنهادی بنظرتون نمتونه با کس دیگه دوست بشه صد در صد میتونه داخل کتاب مفصل توضیح دادن ایشون اینجور روابط چون پایه و اساس نداره ن تنها باعث شناخت نمیشه بلکه فقط شک و شبه ایجاد میکنه چون دو طرف دست خودشون نیست ب راحتی ب هم. شک میکنن الان شما. اینو یه نشونه بدون ک خدا دوست داشته اینجوری شده چرا میخای پا بند کسی بشی ک معلوم نیست چی هست چی نیست چون دوسش داری بدیاشو نمیبینی مشکل ما اینه غذاخوری و کافه های شهرمون دیواراش شیشه ایه حسرت زندگی این دختر پسرا رو میخوریم ولی چون دیوار دادگاه اجریه نمیریم یه سر بزنیم ببینیم چخبره تو این‌جور جاها بهتون توصیه میکنم عاقلانه برای ازدواجتون تصمیم بگیرین شما مسئول اینده خودتون و فرزندتون هستین با انتخاب همسرتونن نزارین عمر و جوونیتون حدر بره 

من ب شما کتاب استاد حورایی در مورد روابط دوستانه قبل از ازدواج رو معرفی میکنم بخونین کاملن نظرتون در ...

من خیل بچه ام اصلا باهاش ازدواج نمیکنم شغلش یه جوریه که یکم دیر میتونه جوابم رو بده تریدره ولی چیزی برام کم نزاشته من خودم قبول دارم مشکل از شک کردنامه اما اونم بی ایراد نبست