2777
2789
عنوان

گندزدم پیامک اشتباهی فرستادم

195 بازدید | 14 پست

شوهرم امشب دیرمیومد منم ازش ناراحت بودم..

بچه هاروخوابوندم...

شوهرمم ازسرکارمیاد اول بچه هاروبیدارمیکنه منم امروز خیلی خسته بودم.اومدم بهش پیامک بدم اشتباهی برای همسایه مون رفت.

نوشتم لطفاشعورداشته باش آروم بیاکسی بیدارنشه...

وای آبروم رفت همسایه مون الان فکرمیکنه من چه قدروحشیم😐

ازطرفی فکرکردبااونم گفت چیشده همسایه ماکه سروصدانکردیم و...

منم مجبورشدم بگم اشتباه فرستادم باشوهرم بودم بچه هاروبیدار نکنه و...

انقدر حرص خوردم معده م داره میترکه

هراسمی میزدم قبلاانتخاب شده بود..منم خواب گرفته بودنوشتم خوابالوام کوتاه اومد قبول کرد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میگفتی ببخشید اشتباه شد نباید توضیح میدادی

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

این کاربریه دوممه بااین نوشتم که یه وقت همسایه مون نشناسه منو...

به شوهرم گفتم فقط میخنده میگه چوب خداصدانداره😐

وقتی دید معده دردم گفت آبروت جلوی خدانره مردم مهم نیستن😭😭😭ولی دیگه اعصابم خورده

هراسمی میزدم قبلاانتخاب شده بود..منم خواب گرفته بودنوشتم خوابالوام کوتاه اومد قبول کرد....
فقط بگو ببخشید اشتباه شد نگو با کی بوده و اینا

نمیشد توضیح ندم ترسید فکرکردبااونم هی گفت چی شده؟ماکه سروصدانکردیم😐باخنده وشخی وکلی استیکر جمعش کردم😐

بیخیال بابا من دوستم به شوهرش میخواست بگه کا....م بخر اشتباهی فرستاده بود به باباش😁😁😁😁😁 تا ۶م ...

اون وبازمیشه یه کاری کرد ولی اینونه الان فکرمیکنن ماهمیشه دعواییم

نمیشد توضیح ندم ترسید فکرکردبااونم هی گفت چی شده؟ماکه سروصدانکردیم😐باخنده وشخی وکلی استیکر جمعش کرد ...

خب هرچی گفت باز میگفتی عزیزم باور کن اشتباه فرستادم به هرحال شده بیخیال😆

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
راست میگه این دوستمون توضیح نمیدادی

بنده خدا گفت قلبم واستاد چی شده واینا...گفتم هیچی شوهرم عادت داره بچه هاروبیدارمیکنه خواستم جذبه بیام بیدارشون نکنه که گندزدم😐

خب هرچی گفت باز میگفتی عزیزم باور کن اشتباه فرستادم به هرحال شده بیخیال😆

وای آبروم رفت

وای آبروم رفت

در کل بهتر بود نمیفهمید با همسرت بودی😅