2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😞

208 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

قرارِ پس فردا نامزد کنم 

این چند روز کلی درگیر خریدایِ نامزدیم بودم 

خیلی دلم میخواست بابام بودش و این روزارو میدید 

خیلی دلم میخواست گرمایِ حضورشو حس کنم 

خیلی دوس داشتم تو جشن نامزدیم بگم فلان کادو از طرف بابامِه ولی اون نیست

خیلی بده که دختر یتیم باشه نه؟((:

اخه من چکار کنم

خیلی دلم گرفته و دارم با گریه اینارو تایپ میکنم 

کیا این تجربه رو داشتن؟

منو دلداری بدین دارم دق میکنم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه 😥

مطمعنا کنارته وروحش از خوشحالی تو خوشحال میشه 

انشاالله خوشبخت بشی گلم ⚘

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘

دارم ب این فک میکنم منم مثل توام 

۲۱سالمه و بابا ندارم

۳ساله از دستش دادم

خدا باباهامونو رحمت کنه

مطمعنن خیلی خوشحاله بابات 

تو دیگه نامزدتو داری گلی

من حتی کسی ک دوسش دارم دوسم‌نداره

دعا کن سرعقدت برام 

خواهش میکنم دعاکن و‌بگو خدایا سحر و ب علی برسون

عزیزم هر چند سخته ولی  بهترین روز عمرتو خراب نکن بعد حسرتشو می خوری، به جا گریه و زاری برا بابات فاتحه بخون مطمئن باش کنارته و داره شادی تو رو میبینه و لذت میبره، فقط تو نمی تونی اونو ببینی.

عزیزم ان شالله که خوشبخت بشی ،😍

به به عروس خانوم ،این حرفها چیه ،یقین بدون بابات همه اون لحظات خوش کنارت هست و ازینکه دخترشو تو لباس عروس میبینه خوشحاله. تو هم خوشحال باش تا بابات با دیدن لبخندت شاد بشه عزیزم. خدا پدرتونو رحمت کنه ، دقت کنی حضور پدرت رو‌کنارت حس میکنی،این امواج منفی هم حال خودت هم پدرت رو خراب می‌کنه تو بهترین روز زندگیت عزیزم، ان شالله که خوشبخت بشی اونقدر که پدرتون با دیدن شما روحشون شاد بشه عزیزم 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الهی ..عزیزممم مطمئنم پدر گلتون الان از ازدواجتون خوشحالن و شما هم حتما یه سوره یا یک صفحه قرآن و یا حتی یک صلوات براشون بفرستید و ازشون بخواهید براتون دعا کنن...این طوری هم خودتون اروم میشید و هم ایشون براتون دعا میکنند ..دعاشون مستجابه...

برای پدرتون صلوات فرستادم گلم

منم بابام فوت شدن بعضی وقتا میرم توفکرش انقدگریه میکنم

بعضی وقتا فک میکنم اگ الان بود وازدواج و بچه دارشدنمو میدید چقدخوشحال میشد یا فک میکنم اگ بود حتما شوهرمودخترمو دوس داشت

پسرخالم ۱۰روز قبل تولد بچش رفت،الان بچش۳سالشه،و تابحال درکی از پدر نداشته،والان داره کنجکاوی میکنه،سری پیش تو مهمونی دید همه بچه ها بابا میگن،یهو برگشت گفت بابا چیه؟پس چرا من ندارم؟الهی بمیرم برای دختر معصومش که حتی نمدونه چی هست بابا....😪😪😪