سلام منوهمسرم حدود ۲سالیه عقد کردیم بعضی روزامیاددنبالم چندروز خونشون میمونم بعد میام خونه الان چندروزه اومده خونه دلم نمیخواد دیگ برم چون شبا خیلی دیرمیخوابن بعد منم رژیمم باید زودبیدارشم صبحانه بخورم همه چی سرموقع باشه ولی اونجانمیتونم شب زودبخابم تاالانم خابم نبرده فکرم مشغوله الانم باهام بد شده پیام داده فرداوسایلتو میارمو دیگ نمیخوامت خب تقصیر من چیه وقتی اونجاراحت نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب باید باهم صحبت بکنید و کنار بیاید اون باید ی کاری بکنه که شما بتونی به کارای روزمرت برسی و شماهم باید به اون احترام بزاری ببینید مثلا من چندروز خونهدوستم بودم جفتمونم شاغل من رژیم بودم و شرط گذاشته بودم فقط حاضری و غذای بیرون چون من نمیتونم غذا بپزم قبول کرد منم مثلا ی جاهای دیگه تلافی میکردم براش جبران میکردم