2777
2789

بچه ها من امروز رفتم دکتر ،بعد پماد پانژل داده گفته بزن روی کل پوستت ،تا صبح بمونه،شب بعد پماد ترتنوئین بزن باز ب کل صورت،به همین ترتیب گفته بزنم ‌...

بعد الان رفتم نظرات ی سری کاربرا رو خوندم راجع بهش یکی گفته مثل وایتکس عمل میکنه و فقط باید روی جوش بزنی و اینا...

حالا چ کنم؟؟؟

حقیقت ترسیدم یکم

میگن رنگ پوستو میبره🤐

الله اکبر...

جوشامم هورمونیه و فعال و به همراه کمی زیر پوستی و اندکی جای جوش...

بی صبرانه در انتظار نــی نــی🥲✨🌱

فقط روی جوش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فقط جوش اونم جوش فعال،اما اگر یه نقطه خاص دائم جوش میزنه میتونی بزنی،مثلا چانه،پیشونی،که قطعا جوش زیاد وفعال میزنه،رو جای جوش یا دستکاری کردی اصلا نزن

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط رو جوش...پوست سالم رو میسوزونه...تا صبح هم به نظرم کباب میشی...دو ساعت بمال رو جوشات فقط بعد مث کش کنده میشه وقتی خشک شد...مراقب باش به لباست هم نماله چون‌ مث وایتکس میمونه

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰
چرا دکتره گفت کل صورت...الان برم بشورم پس صورتمو ...وااای

نه عزیزم فقط روی جوش

ترکیباتش قویه نمیشه به کل صورت زد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فقط جوش اونم جوش فعال،اما اگر یه نقطه خاص دائم جوش میزنه میتونی بزنی،مثلا چانه،پیشونی،که قطعا جوش زی ...

اها..وای ممنون...ینی واقعا دکتره چرا همچین گفت پس...اگه خدای نکرده صورتم بدتر میشد چی...وای خدا👀

فقط رو جوش...پوست سالم رو میسوزونه...تا صبح هم به نظرم کباب میشی...دو ساعت بمال رو جوشات فقط بعد مث ...

هیع...یا خدا...اگه انقدر بده نزنم کلا؟؟؟ترسیدم ..این دیگه چیه داده

هیع...یا خدا...اگه انقدر بده نزنم کلا؟؟؟ترسیدم ..این دیگه چیه داده

نه اتفاقا خیلی کرم عالیه...بخصوص واسه اون جوشای چرکی،سریع یه روز نابودشون میکنه

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰