2777
2789
عنوان

پماد پانژل رو فقط روی جوش باید زد یا کل صورت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31087 بازدید | 40 پست
شبا یک ساعت بزن روی کل صورت بعد بشور صبح حتما ضد آفتاب بزن چون بشدت به نور حساس میشه پوستت اگه نزنی ...

میشه به کل صورت زد؟؟ شما تجربه داشتی..؟؟ عزیزم ..وای خدا 

چ کنم اخر

بی صبرانه در انتظار نــی نــی🥲✨🌱
اگر کل پوستت مستعد جوشه حرفش درسته

همون اول که زدم اصلا نسوختا ...الان که رفتم شستمش پوستم میخاره یکم و میسوزه...نگا پیشونی و دور دهان و بینیم به صورت Tجوش میزنه ..فقط لپام نمیزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها..وای ممنون...ینی واقعا دکتره چرا همچین گفت پس...اگه خدای نکرده صورتم بدتر میشد چی...وای خدا👀

بعضی پوستا دیدی چقدر ملتهب هستن یعنی دوتا سه تا جوش ندارن کل گونه،چانه،بینی همه جا،جوشای ناجور میزنه که جاشم بد میمونه دکتر به اون میگه کلی بزنن که چربی پوست کنترل بشه،چون مثلا اینا جوشه میزنی خشک میشه بغلش فردا میزنه

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
بعضی پوستا دیدی چقدر ملتهب هستن یعنی دوتا سه تا جوش ندارن کل گونه،چانه،بینی همه جا،جوشای ناجور میزنه ...

خب ببین عزیزم من دم پریودام پیشونی و دور بینی و دهانم و چونه اینان در حد چی جوش میزنه بزرگ و ملتهب و چرکی و داغون...الانم با همین وضعیت رفتم پیش دکتر ...شاید واسه اینه پس ک اینجور گفته...ولی پوست من خشکه خشکه...جوشم هورمونی

همون اول که زدم اصلا نسوختا ...الان که رفتم شستمش پوستم میخاره یکم و میسوزه...نگا پیشونی و دور دهان ...

خیلی آروم بشور اول صورتتو زیر آب ولرم بگیر از پوستت شسته بشه بعد اخر یواش یه دست بکش تو مدت درمان،لایه بردار،کرم پودر،هر کرم ارایشی ممنوعه،فقط ضدآفتاب وکرم ابرسان،ببین صد درصد فقط ابرسان نه مرطوب کننده که چربی هم داره،پانژل اثراتش مضراتش مثل لایه بردار قوی هست درست استفاده بشه بالای۸۰درصد نتیجه مثبت میگیری

جدی؟پس فقط روی جای جوش نزنم ها؟؟

ببین روی جای جوش،جوش زیر پوستی،جوش غیر فعال اصلا نزن!

فقط و فقط روی جوشای فعال و درواقع چرکی بزن....

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰
اگع جوش هات زیر پوستی کنار هم بله بزن ولی تاکید می‌کنم ضد آفتاب طی درمان بزنی حتما با آبرسان 

جوش هام بیشتر بزرگ و زیاد و چرکی ان اما کنار هم ..اره ضد افتابم گرفتم اتفاقا..ممنونمممم

خیلی آروم بشور اول صورتتو زیر آب ولرم بگیر از پوستت شسته بشه بعد اخر یواش یه دست بکش تو مدت درمان،لا ...

من هول کردم الان دیگه زود رفتم تند تند شستمش..پس برا همونه...مرسی که انقد خوبی...توضیح دادی ،ممنونم♥️😍

خب ببین عزیزم من دم پریودام پیشونی و دور بینی و دهانم و چونه اینان در حد چی جوش میزنه بزرگ و ملتهب و ...

گفتی بهش اینجوره؟پس فقط روی جوش فعال بزن،چون پانژل درمانی ومحرکم هست،کل چربی زیر پوستو به سطح میاره ممکنه باعث جوش جدیدم بشه چون پوستت نازک میشه،

من هول کردم الان دیگه زود رفتم تند تند شستمش..پس برا همونه...مرسی که انقد خوبی...توضیح دادی ،ممنونم♥ ...

خواهش عزیزم قابلی نداشت،😍

خیلی آروم بشور اول صورتتو زیر آب ولرم بگیر از پوستت شسته بشه بعد اخر یواش یه دست بکش تو مدت درمان،لا ...

عزیزم من صورتم جوش غیرفعال و از این لکای جوش داره که مال قبله کمه ها اما هست،این اشکالی نداره که از این پماد بزنم روشون؟؟؟

جدی؟پس فقط روی جای جوش نزنم ها؟؟

بعدشم با حوله خشک نکنیا،دستمال کاغذی میزاری برمیداری،نمیکشی اصلا ضدافتاب دائم تمدید با ابرسان که گفتم،ضدآفتابم برو داروخانه بگو فلوییدی باشه یعنی ژل ماننده،اویل فری هست😘