2777
2789

سلام

قشنگا من ۷۳ روز قبل پام اسیب دیدش و از ناحیه مچ پا شکست .....یک هفته پام باز کردم‌ و چهار جلسه فیزیوتراپی رفتم .....اما هنوز پام لنگ میزنه سفته خوب نمیتونم خم و راستش کنم.....از صد درصد ۳۰ درصد خوب شدهه خیلی ناراحتم

اصلا با فیزیوتراپی خوب میشه؟ چه قدر زمان میبره درست بشه؟

خیلی غمگینم برای پام لطفا من راهنمایی کنید چی کنم زود خوب بشه ‌

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

اره بابا خوب میشه. من خیلی تجربه دارم سر شوهرم و پسرم. شوهرم ۱۰ جلسه فیزیوتراپی کرد بعد خوب شد. پسرم ۳ هفته گچ بود، یکساله بود بچه ام. بردمش حموم توی اب گرم و نمک فراوون اروم آروم ماساژش دادم، دو سه بتر اینکارو کردم خوب شد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

رباط پام پاره شده بود دکتر گفت باید ۶هفته گچ بگیری فقط ۴هفته تونستم بعدشم باید فیزیوتراپی میرفتم اصلا شرایط شو نداشم اولش درد داشتم ولی الان خوبه ۱۰ماه میگذره 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بابا خوب میشه. من خیلی تجربه دارم سر شوهرم و پسرم. شوهرم ۱۰ جلسه فیزیوتراپی کرد بعد خوب شد. پسرم ...

عزیزم همسرتون کجا پاش شکسته بود؟

آره خوب میشه فقط   جلسات فیزیوتراپی رو کامل برو، تو خونه هم هر روز پات رو تو آب نمک ماساژ بده ...

وای دوماه 

کجای پات شکسته بود عزیزم؟

اره بابا خوب میشه. من خیلی تجربه دارم سر شوهرم و پسرم. شوهرم ۱۰ جلسه فیزیوتراپی کرد بعد خوب شد. پسرم ...

همسرتون فقط فیزیوتراپی کردن ؟ کار دیگه نکردن برای خوب شدن؟

عزیزم همسرتون کجا پاش شکسته بود؟

یادم نیست دقیقا. ولی مچ یا پنجه بود. ساق نبود. البته چندین بار پاش مو برداشته یا تاندون پاش کشیده شده و هی گچ گرفته

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
همسرتون فقط فیزیوتراپی کردن ؟ کار دیگه نکردن برای خوب شدن؟

نه فقط فیزیوتراپی کرد. ولی دیگه خیلی باید مراقب اون پا باشی. شوهر من خیلی پاش پیچ میخوره دیگه

یادم نیست دقیقا. ولی مچ یا پنجه بود. ساق نبود. البته چندین بار پاش مو برداشته یا تاندون پاش کشیده شد ...

بگو مچ بند ببنده حتما 

نه فقط فیزیوتراپی کرد. ولی دیگه خیلی باید مراقب اون پا باشی. شوهر من خیلی پاش پیچ میخوره دیگه

وای ارهه🥺🥺🥺🥺پای منم خیلی پیچ میخوردش یکدفعه شکست

بگو مچ بند ببنده حتما 

قبلن می بست. الان نه دیگه. اتفاقا دو سه روز پیش، باز پاش پیچ خورد 😑