2821
2789
عنوان

اخلاق و شخصیتم...😐🤦‍♀️

240 بازدید | 47 پست

دوستان من کلا ادم سر ب هوایی هستم

همشم تو مکالمه هام یچیزایی میگم ک بعد میفهمم چقدر زشت شد و اعصابم کلا اون روز بهم میریزهـ... 

هروقت ک میرم محل کارم امکان نداره با رضایت کامل از خودم برگردم خونه.. 

یبار تصمیمگرفتم زیاد حرف نزنم چون گفتم شاید زیادی اظهار نظر میکنم اینجوری میشه، اما همه میگفتن چرا ناراحتی چرا تو خودتی

انگار ک منو با همون شخصیت مسخره و پر از سوتی میشناسن

جالبه خیلیم محبوبم با این اوصاف😐

خیلی بابت این اخلاقم و اینکه در لحظه نمیدونم ب طرف مقابل چه جوابی بدم که عاقلانه باشه و مسخره نباشه عذاب میکشم، گاهی از شدن تاراحتی خودمو یمدت از دیگران قابم میکنم و جلو کسی ظاهر نمیشم... 

اعتماد به نفس داشته باش دختر سعی کن رو جملاتی که میگی فکر کنی بعد خورده خورده بدی بیرون جوری ک از قبل بدونی چی میخوای بگی در لحظه حرف نزن و کمتر حرف بزن

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا منم هوووووف خیلی بده من یجوری هستم‌تواون لحظه نمیدونم‌چیبگم چجور برخورد گنم یا یچیز دیگ توفکرم یچیز دیگ میگم درست بیانش نمیگنم واین ممکنه بدشه طرف یچیز دیگ برداشت بکنه ‌و.....

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

چقدر منی😐منم اینمدلیم ولی خیلی مثل شما محبوبم  ولی بیشتر با رفیقام اینجوریم 

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
مثال بزن

مثلا دیروز با ینفر برا اولین بار رفتیم بیرون، خیلی سعی میکرد باهام گرم بگیره ولی من عین ماست بودم، گاهی نمیدونستم باید چی بگم، گاهیم میومدم جواب بدم ی حرف مزخرف غیر عقلانی میزدم... 

ینی ی جوابایی ک بنظرم خیلی اسکلانس و الان ک فکر میکنم ب حرفام دلم میخواد خودمو بکشم😐

دقیقا منم همین جوریم

چندوقت پیش سرکار با یکی از دوستام داشتم حرف میزدم گفتم میدونستی یه اختلال هس طرف هر رنگی بببینه مزشم تودهنش احساس میکنه یکی دیگ گفت توام اینجوری؟گفتم ن گفت اگ هستی بگو سبز چ مزه میده گفتم مزه علف میده ولی واقعا توذهنم کاهو اسفناج اینابود خلاصه ابروخودموبردم😪😪😪😪😪

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
چقدر منی😐منم اینمدلیم ولی خیلی مثل شما محبوبم  ولی بیشتر با رفیقام اینجوریم

منم خیلی دوستم دارن سرکار میگن خیلی باحالی ولی دوستندارم اینجور باشم انگار همیشه مورد تمسخرشونم 

چندوقت پیش سرکار با یکی از دوستام داشتم حرف میزدم گفتم میدونستی یه اختلال هس طرف هر رنگی بببینه مزشم ...

😂😂😂درکت میکنم منم تو ذهنم یچی دیگس ولی جوابی ک میدم فوق العاده اسکلانس.. 

مثلا دیروز با ینفر برا اولین بار رفتیم بیرون، خیلی سعی میکرد باهام گرم بگیره ولی من عین ماست بودم، گ ...

خب عزیزم ب نظرم بیشتر رمان‌وکتاب بخون کمک میکنه بهتر بتونی نظرتو بیان کنی

I'll have a hard days but let's just do it.