2777
2789

سلام كسي بوده خودش يا اطرافيانشون واكسناي بچشونو زده باشن بعدش براي بچه مشكلي پيش اومده باشه يا خداي نكرده دچار بيمارياي صعب العلاج و مرگ شده باشه؟

والا ما تو فک و فامیل از ۴۰ ساله تا ۴ ماهه واکسن زدیم سالمیم 

اتفاقا یه بنده خدایی متولد۴۸ هست براش واکسن نزدن فلج اطفال گرفته یکسالگیش الان پاهاش تا به تاس ، کلا پایین تنش متفاوته ، تازه انگار معجزه شده شفا گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما تو فک و فامیل از ۴۰ ساله تا ۴ ماهه واکسن زدیم سالمیم  اتفاقا یه بنده خدایی متولد۴۸ هست ...

تاپييك يه خانومي رو خوندم كه بعد واكسن يك سالگي بچشون فوت ميكنه خيلي نگران شدم

نه خدا رو شکر 

ولی واکسن یک سالگی که اوریون و … هست من به پسرم زدم چند روز بعدش یه تب خفیف کرد و یکم بد غذایی و یک هفته بعد خودم اوریون خیلی سخت و وحشتناکی ازش گرفتم 

دکتر گفت واکسن بچت ویروسش ضعیف شده بوده بچت خیلی خفیف گرفته و شما ازش شدید واگیر کردی چون بچگی نگرفته بودم و به موقع ما هم واکسن اوریون جز واکسن ها  نبود 

ولی این بازم دلیل نمیشه که واکسن نزنم چون اگه بچگی واکسن اوریون رو زده بودم هیچ وقت اون شرایط سخت رو نمیگذروندم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من دختر داییم هیچ کدام از واکسن هاشو نزدن حتی فلج اطفال، توی خانواده مون هیچکس آلرژی و .... نداشت الان اول تابستون سرما میخوره آخر تابستون خوب میشه خوراکی های سرد مثل بستنی و... اگه بخوره فورا سرفه می‌کنه تا حدی که کبود میشه و ببخشید ولی هرچی خورده بالا میاره دکتر امیریان توی مشهد خیلی معروفن پیش اون بردنش یک واکسن داد ولی خوب نشده کلی مشکل این شکلی دیگه داره ولی خواهرش سالمه

نزدی واکسن بچتو؟ 

خیلی اشتباه کردی خیلی 

الان علم حرف اولو میزنه و باید بهش اعتماد کنی

بی دلیل نمیشه 

سطح اطلاعاتتونو ببرید بالا با پزشک اطفال مشورت کنید 

با یه تاپیک حرفای بی منبع با سلامتی و اینده بچه تون بازی نکنید

من دختر داییم هیچ کدام از واکسن هاشو نزدن حتی فلج اطفال، توی خانواده مون هیچکس آلرژی و .... نداشت ال ...

يني چون واكسينه نشده بدنش سيستم ايمنيش ضعيف شده؟