2777
2789
کیت تخمک گذاری وسط سیکل پریودیه  کی اونموقع حاملس😐 بعدم برای تخمک گذاریه اسمش روشه برای حامل ...

یعنی چی وسط سیکل پریود مگه  نباید بعد از تمام شدن پریود بزنیم برا زمان تخمک گذاری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی وسط سیکل پریود مگه  نباید بعد از تمام شدن پریود بزنیم برا زمان تخمک گذاری

بستگی به طول سیکل داره 

من دوره هام ۲۸ روزه اس نصفش میشه ۱۴ 

از روز سیزده  دوره ام  کیت میزارم تا هر وقت پررنگ شد 

بستگی به طول سیکل داره  من دوره هام ۲۸ روزه اس نصفش میشه ۱۴  از روز سیزده  دوره ام& ...

خوب منم 28روزم از دوروز بعداز خوب شدن پریودیم انجام میدم 

اما پریودی هام نامنظمه 5روز زودتر مریض میشم اقدامم کردم ولی 14روز بعداز اقدامم پری میشم

خوب منم 28روزم از دوروز بعداز خوب شدن پریودیم انجام میدم  اما پریودی هام نامنظمه 5روز زودتر مر ...

هر ماه یادداشت کن تاریخ پریودیتو بعد بشمر 

برای من یه ماه سه روز میفتاد عقب 

ی ماه س روز میفتاد جلو 

هر ماه یادداشت کن تاریخ پریودیتو بعد بشمر  برای من یه ماه سه روز میفتاد عقب  ی ماه س روز ...

در حال اقدامی ؟

سونو نرفتی تاحالا؟

منم میخوام برم سونو ی موقع کیست نباشه ,,,

پاپ اسمیر هم خالم میگف خیلی خوبه,,, 

سونو واژینال رفتی؟ پاپ اسمیر دادی هیچ مشکلی نداشتی؟

چندساله عروسی کردی؟

سردی نخور اصلا گرمی بخور زیاد سیاهدانه وعسل بخور 

دکتر نرفتی ک بگی اقدام کردی نشدی؟

بعداز۶ماه اقدام اگ نشدی باید می‌رفتی دکتر 

رفتی 

انشاالله اولین اقدامت این سری بارداربشی عزیزم 

میگم ک هر ماه میرم سونو واژینال  آزمایش دادم عفونت قارچی داشتم چند ماه پیش با دارو خوب شدم

خداراشکر گلم من شنبه میخوام برم دکتر برا واژینال و پاپ اسمیر آخه علائمم مث کیسته باسنمم خیلی درد می‌کنه تو پری هام