دوستان من این ماه فقط یک بار نزدیکی داشتم و اونم با جلوگیری طبیعی حدودا ۹ روز پیش هرماه یکی دو روز جلو مینداختم ولی این ماه باید پریروز پریود میشدم هنوز نشدم زیر شکم و کمرم درد میکنه ولی پریود نشدم امکان داره باردار باشم؟؟؟
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
واقعا؟ نهههه😭😂 اخه من بچم تازه ۴ ماهشههه باید ۷ روز از زمان پریود بگذره تا بشه بیبی چک زد؟
خب ۴ ماهه زایمان کردی طبیعیه
گفتم شاید ....
من دیدم ۴ ..۵ روز هم نشون میده
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!