2777
2789

معلومه که میرم. البته همین کارو کردم قبلا. ۱۴۰۰ کیلومتر دورتر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شهرشم نزدیکمونه ۴ ساعت فرق داره  خودم تهرانم دانشگاهم آمل  واقعا موندم دوراهی

چرا دو راهی آخه؟ واقعا فک کردن نداره. دو سال زحمت کشیدی. رشته خوب، دانشگاه دولتی. امل هم شهر خوبیه، خواهرزاده من رفت زابل. مگه اینکه متنفر باشی از رشته ات 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چرا نباید بری؟ رشته خوبی هم داری ، خوابگاه تا حد زیادی به مستقل شدنت هم کمک میکنه 

نمیدونم حس میکنم چون دخترم در آینده با رشتم نمیشه برم سرکار 

یذره هم از مستقل شدن میترسم 

نمیدونم حس میکنم چون دخترم در آینده با رشتم نمیشه برم سرکار  یذره هم از مستقل شدن میترسم

کار پیدا کردن تو هر رشته ای برای الان واقعا سخته ولی اگر کار عملیت خوب باشه مطمئن باش بیکار زیاد نمیمونی .