2777
2789

امشب سر یه شری کارای شوهرم اعصابم خورد شد دعوامون شد حال‌ام قهر کرده اونم روی تربیت بچه مخصوصا تربیت جنسي 

خیلی اعصابم خورده اصلا رعایت نمیکنه چی کارش کنم من اصلا خیلی بیشعوره 

دخترمم آستانه سه ساله شدنه واقعا به همه چیز دقت میکنه توجه میکنه و تکرار میکنه 

من موندم و این مرد بی شعور😬😬😬

💖

اسی جان با اجازت ی سوال میپرسم 

دوستان من مثلا پریودام ۲۷روزست تقریبا(ولی کلا منظم نیست زیاد ولی چند ماه اخیر دکتر بهم قرص داده)بعد من تو اقدامم و ماه پیش ی هفته زودتر دقیقا پریود شدم یعنی ۲۰ 

بعد میخوام بدونم مثلا تاخیر پریودما برا اینکه بی بی چک بزنم این ماه از ۲۰حساب کنم یا ۲۷؟(لطفا اگه کسی متوجه شد بگه ممنونم

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت نمیشد اول بگی چیکار کرده.اها یکی دو صفحه که گفتیم چی اونموقع میگی

میخواد بره تو پربازدیدا جایزه اسکار بهش تعلق بگیره 😑😑😑😑

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏
اسی جان با اجازت ی سوال میپرسم  دوستان من مثلا پریودام ۲۷روزست تقریبا(ولی کلا منظم نیست زیاد و ...

عزیزم اگه یه تاپیک جدا برای زودتر نتیجه میگیری، شاید اینجا بگذرن از کامنتت