2777
2789
عنوان

دوخواب یا سه خواب ؟

1851 بازدید | 19 پست

ما قراره خونه بسازیم ۱۴۰ متر زیربنا داریم . حالا اگه سه خواب دربیاریم باید اشپزخونه و سرویس و حمام کوچک داشته باشیم و اتاقهای کوچک ۱۲ متری که با نصب کمد تقریبا ده متری میشه . اگه دوخواب بسازیم فضا برای همه قسمت ها بیشتر داریم ‌. بنظرتون کدومو انتخاب کنم؟  خیلی سخته انتخابش فعلا ی بچه دارم ولی ممکنه اگه خدا بخواد در اینده بچه دیگه هم بیارم . اگه سه خواب دارین متراژ خونتون چنده ؟

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

والا خونه من ۸۲ متره..۲ تا خواب داره و سرویس هام خیلی بزرگه یه راهرو خیلی بزرگم داره یه آشپز خونه متوسط و یه حال متوسط دارم ولی ۱۴۰ متر بزرگه راحت میشه ۳ تا اتاق توش گذاشت ... ۳ خواب بهتره به هر حال فردا بچه دیگه ای بیاری باهم تو یه اتاق اذیت میشن 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم ۳خواب رو انتخاب میکردم.بهتره به نظرم.اگه ۲تا بچه داشته باشی هرکدوم واسه خودشون یه اتاق دارن

خودمم بیشتر سه خواب دوست دارم ولی در عین حال عاشق آشپزخونه بزرگ هم هستم

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
والا خونه من ۸۲ متره..۲ تا خواب داره و سرویس هام خیلی بزرگه یه راهرو خیلی بزرگم داره یه آشپز خونه مت ...

دوتا خواب چند متری داری؟

بازم آشپز خونه بزرگی میشه داشت ۱۴۰ متر زمین بزرگی هست ایشالله موفق باشید و به خیر و خوشی توش زندگی کنید😍❤️

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

۱۴۰ متر زیربنا برای ۳ خواب عالیه. من ۱۳۶ متر دارم، ۳ خواب، مستر و مطبخ هم دارم. هال هم بزرگه. سرویس ها خوبن. یه خواب فقط کوچیک تره. لازم نیست هر ۳ خواب رو ۱۲ متری در بیارین

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

منم میگم ۳ خوابه

اتاق بچه ها رو کوچیکتر بزنید

اما حتما حتما کمد بزن 

من یه خونه رفتم ۳ خوابه عالللی بود تو یکی از اتاقا طول اتاق رو کمد زده بودن یه تیکه وسیله بیرون نبود

یعنی کیف کردم

اتاق بچه هام کمددیواری بزنید هم لباس هم وسیله هاشون

۱۴۰ متر عالللیه

میتونید یه نقشه توپ بکشید 

نیاز نیست پذیرایی رو خیلی بزرگ بردارید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بازم آشپز خونه بزرگی میشه داشت ۱۴۰ متر زمین بزرگی هست ایشالله موفق باشید و به خیر و خوشی توش زندگی ک ...

ممنون مهربون

خونه ما ۱۴۵ متره

۳ خواب که دوتاش بزرگه یکی کوچیکتر 

حموم بزرگ داریم که قشنگ سرویس فرنگی و وان هم داخلش گذاشتیم

اشپزخونه هم فلت و سر سالن قسمت نشیمن‌

تنها جیزی که کوچیکه سرویس دستشویی ایرانی هست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
۱۴۰ متر زیربنا برای ۳ خواب عالیه. من ۱۳۶ متر دارم، ۳ خواب، مستر و مطبخ هم دارم. هال هم بزرگه. سرویس ...

کاش نقشه خونتو داشتم حس میکنم مهندسمون  خوب نقشه نمیکشه قصد دارم خودم بکشم بهش بدم اون طراحی کنه

منم میگم ۳ خوابه اتاق بچه ها رو کوچیکتر بزنید اما حتما حتما کمد بزن  من یه خونه رفتم ۳ خوابه ...

پذیرای بزرگ هم برای مهمون واقعا واجبه 

کاش نقشه خونتو داشتم حس میکنم مهندسمون  خوب نقشه نمیکشه قصد دارم خودم بکشم بهش بدم اون طراحی کن ...

برات پلانش رو میفرستم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دوتا خواب چند متری داری؟

دقیق نمیدونم یکی که اتاق خوابه فکر کنم ۱۲ ایناست یه اتاق کار داریم اون بالکن داره و کمد دیواری تغریبا ۲۰ متر (با احتساب کمد دیواری و  بالکن) حموم و دستشویی ام بزرگه یکم آشپز خونم کوچیکه ولی خوب متراژ خونه من تغریبا نصف متراژ زمین شماست .. شما راحت میتونی آشپز خونه بزرگتر و یه اتاق اضافی ام داشته باشی .. یه نگاه میکنم ببینم عکسی دارم از داخل خونم بزارم ... 

چون همسرم خوابه برقا خاموشه الان نمیشه عکس گرفت اگه داشته بازم میذارم براتون