2821
2789

سلام دوستان 

من چون تنبلی تخم دان دارم دکتر کفت بعد ای وی اف قطعن هایپر میشم 

می خوام بدونم وقتی هایپز میشی حتمن بستریت می کنن ؟؟ چ

سفیده تخم مرغ و دوغ  زیاد بخور هایپر نشی.من تنبلی داشتم ولی نشدم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انتقال چندم مثبت شدید  مشکلتون چی بود

انتقال اول مرکز مام تو تهران انجام دادم دکتر ام اول نصر بعد رفت لندن انتقال با علیرضایی  مشکل خودم تنبلی شدید تخمدان همسرم اورولوژیش 

انتقال اول مرکز مام تو تهران انجام دادم دکتر ام اول نصر بعد رفت لندن انتقال با علیرضایی  مشکل خ ...

ای جونم چه امیدوارم کردی 

با انتقال اول مثبت سدی 😘😍😘😍

مبارکت باشه 

میشه بگی دقیق چیکاز کردی 

من دارم میرم صارم 

ای جونم چه امیدوارم کردی  با انتقال اول مثبت سدی 😘😍😘😍 مبارکت باشه   میشه بگی د ...

ایشالله مثبتی عزیزم 

من کار خاصی نکردم فقط رو لاغری  اضافه وزن ام کار کردم و قند و شکر و فست فود کلا گذاشته بودم کنار 

من هفته پیش تخمک‌کشی داشتم هایپر شدم 

روز اول بخاطر بیهوشی بالا اوردم ولی حالم خوب بودروز دوم یه سری دارو ها شروع شد شیاف و قرص اچ دی که بدشت حالمو بد میکرد دائم بالا میاوردم و حالت تهوع داشتم ب دکتر گفتم گفت شیاف برای درد هست و قرص برای زود پریود نشی درد زیر شکم قابل تحمل بود و پریودم بعد یه هفته هنوز ک خبری 

نیست غذای شور دوستان گفتن بخور میخوردم ک دهنم کامل مثل افت زده شده بود دیگه نخوردم دکتر گفت سفیده تخم مرغ و گوشت بخور چون حالت تهوع داشتم نخوردم😛 ولی تنگی نفس دارم احتمالا اب اورده شکمم ولی اذیت نمیکنه خیلی کلا حالت خیلی بدی داره ولی خداروشکر یک هفته ایی رفع میشه نترسین قابل تحمله من نوع شدید هم بودم چون خود دکتر یک ساعت قبل پانکچر حرف زد گفت وضعیتت خوب نیست 

کاراتونم اروم انجام بدین تامام

بستری هم نداره بعد پانکچر در حد یه سرم وصل کردن بهم گفتن برو خونه مسافت طولانی هم بود چون یه استان د ...

مرسی عزیزم من که دکتر گفت اون ور سال تو اردیبهشت انجام میده برام