2777
2789

یهویی باعث ناراحتی همکارم شدم ولی از دلش درنیاوردم اونم تلافی کرد ولی برای فوت مادربزرگم دور هم جمع شدیم اومد تسلیت گفت اما موقع جابجایی من دیگه خداحافظی نکردیم منم یه پیام عذرخواهی دادم بعدش که یا ندیده و جواب نداده یا دیده و جواب نداده خیلی اعصابم خورده با اینکه اصلا ادم مهمی نیست برام واقعا حس بدی دارم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سرش شلوغ بوده شاید شارژ نداشته

نه بابا خطش ثابته یا بلاک کرده یا دیده و جواب نداده خب من یکاری کردم اونم یکار بدی کرده تموم شد رفت دیگه الان من باید خیلی پیگیر باشم؟؟؟؟

تو بودی واقعا اینکارو میکردی

بلع تو معذرت خواهی کردی شعور خودتو نشون دادی 

دیگ نوبت اونه اگ جواب نمیده و بی محل میکنه از بیشعوریشه خودتو واسه اینجور ادما کوجیک نکن اصابتم نریز بهم