2777
2789
عنوان

چطوری خط چشم کشیدن یاد بگیرم

1054 بازدید | 30 پست

اول اینکه با چه خط چشمی تمرین کنم واسه مبتدی ها راحت تره؟ مویی ،مدادی یا ماژیکی؟

بعد اینکه کانال تلگرامی میشناسین که واضح اموزش بده؟

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط چشم ماژیکی بگیر تو خونه هی تمرین کن یاد میگیری

گوگل هم میتونی سرچ کنی ببینی

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
منم بلد نیستم🫠 ب نتیجه رسیدی منم لایک کن عزیزم💚

فکر میکردم تنها دختریم که بلد نیس😅🤦🏻‍♀️

ماژیکی‌...تمرین‌‌وتمرین

منم‌ اول اصلااااااا‌ بلد‌ نبودم‌

ولی الان‌‌میکشم‌ مث‌ جووون

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

من دستم میلرزه میخوام دائم انجام بدم هوا گرم تر بشه

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
خط چشم ماژیکی بگیر تو خونه هی تمرین کن یاد میگیری گوگل هم میتونی سرچ کنی ببینی

چجوری بفهمم کدوم یکی از خط چشمایی که این فیلما اموزش میدن بهم میاد چون اولشم که بلد نیستم امتحان کنم ببینم کدوم خوبه