2821
2789
عنوان

کات کنم ؟؟

110 بازدید | 14 پست

دخترا من ۸ ماه با یکی رل بودم خیلی خوب بود ولی زیاد جذاب هم نیس ،خیلی محبت بهم میکرد لوسم میکرد ولی این اواخر که یه مشکلات جزئی داشتیم دیگه دلمو زد منم خواستم ازش جدا شم ک ب بحث کشید و اینا گفت من عاشقتم و چرا نمیفهمی و منم توپم پر و گفتم نه کات ،دیگه عصبی شد تو عصبانیتش گفت عکساتو پخش میکنم ابروتو تو کل دانشگات و مامان بابات میبرم ،منم ترسیدم خدا خدا میکردم ک نکنه ،که یهو صبحش پا شد گفت الکی گفتم و نه من همچین ادمی نیستم یهو مودش رفت رو احساساتی داشت گریه میکرد دوباره فرداش ک دیدم ارومه گفتم کات دوباره یهو عصبی شد گفت ابروت میبرم دیگه تصمیم گرفتم واقعا بلاک و کات کنم ک باز صبح دوباره گفت نه بیا برگردیم ی فرصت دیگه بده چنین ادمی نیستم عکساتم پاک کردم خواستم فقط تو ب خاطر اینا بمونی و نگهت دارم ،گفتم ن دیگه نمیتونم و تمام ،گفت مطمینی گفتم اره و کات کردیم و قرار شد دیگه زنگ نزنیم ب هم ...ک یهو صبح دیدم باز زنگم زده ۳ بار تماس بلاک شده ، شما به نظرتون این ادم عاشقه و چیکار کنم ؟ همین ک بلاک باشه خوبه ؟ با فرصت؟

نه اصلا خوب نیست من بودم حتما کات میکردم .

آدمی که در هر شرایطی دست به تهدید و ابرو بری بزنه حتی اگر در حد حرف باشه اصلا آدم مناسبی برای زندگی و بالا و پایین های آینده نیست .

اتفاقا خوبه الان فهمیدی تا یه کلام حرف جدایی شد اینجور خودشو رسوا کرد 

آدم ها رو تو این لحظات بشناس 

تو عصبانیت  تو سختی ها تو موقعیت های احساسی سخت و رفتارشون ارزیابی کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا خوب نیست من بودم حتما کات میکردم . آدمی که در هر شرایطی دست به تهدید و ابرو بری بزنه حتی اگ ...

عزیزم اخه میگفت من عاشقتم چرا نمیفهمی از یه طرفم تهدیداش ،واقعا ترسیدم یهو یخ کردم .منصرف شدم دیگه ...عشقش دروغه نه ؟ با خودم میگم ۱ درصد اگه خر میشد بدبختم میکرد چی 

عزیزم اخه میگفت من عاشقتم چرا نمیفهمی از یه طرفم تهدیداش ،واقعا ترسیدم یهو یخ کردم .منصرف شدم دیگه . ...

یه آدم عاشق عشقشو تهدید به پخش کردن عکس و بی آبرویی نمیکنه. گلم برای خودت ارزش زیادی قایل باش.

عزیزم اخه میگفت من عاشقتم چرا نمیفهمی از یه طرفم تهدیداش ،واقعا ترسیدم یهو یخ کردم .منصرف شدم دیگه . ...

نه نمیشه گفت عشق این آدم دروغه یا الکیه 

به هر حال این خیلی مهمه که یکی طرفشون تهدید کنه اونم به بی آبرو کردن فقط بخاطر کات کردن 

این نشون میده اون بلوغ رابطه و پختگی شخصیت نداره 

با اینجور افراد سخته تا یک چیز با به میل شون نیست دست به تهدید و پیدا کردن نقطه ضعف فرد هستند .

یه آدم عاشق عشقشو تهدید به پخش کردن عکس و بی آبرویی نمیکنه. گلم برای خودت ارزش زیادی قایل باش.

باشه عزیزم ممنونم ک راهنماییم کردی واسه همیشه بلاکش کردم ولی هی زنگ میزنه یعنی منصرف میشه ؟ اخه سیم کارتم کاریه نمیتونم عوض کنم 

نه نمیشه گفت عشق این آدم دروغه یا الکیه  به هر حال این خیلی مهمه که یکی طرفشون تهدید کنه اونم ...

پس عزیزم خوب کاری کردم ؟ خداروشکر فقط میگم چیکار کنم با اینکه بلاکه هی زنگم نزنه ،سیم کارتم کاریه نمیشه عوض کرد 

پس عزیزم خوب کاری کردم ؟ خداروشکر فقط میگم چیکار کنم با اینکه بلاکه هی زنگم نزنه ،سیم کارتم کاریه نم ...

فقط خونسرد باش ، دلیل نداره خط عوض کنی 

مراقب ادبیات با این باش چون دنبال دردسره 

خیلی آروم بگو دیگه نمیخوای ادامه بدی و با آرزوی خوب تموم کنه که کینه ای نشه این دردسر میشه بعد که کامل و واضح گفتی نمیخوای دیگه بی هیچ عنوان جواب نده به پیام یا زنگ تا کم کم بره 

فقط خونسرد باش ، دلیل نداره خط عوض کنی  مراقب ادبیات با این باش چون دنبال دردسره  خیلی آ ...

عزیزم دیروز کات کردیم و اینا ،همین یواش ،و گفت دیگه زنگ نمیزنم ولی همچنان ...امیدوارم تموم شه