2777
2789
عنوان

قرص ال دی

60 بازدید | 8 پست

دوستان من از بخت بدم امروز پریود شدم و خب موقعش هم الان نبوده..

چطور بندازمش عقب یا همون خونریزیمو قطع کنمم؟؟؟چون میخوام برم مسافرت و حدود ۸ روز جلو افتاده..

میدونین من باید چند تا قرص ال دی بخورم حداقل ۱ هفته خونریزی نداشتم باشم..

انقدر خوردم به خاطر مسابقات فکر کنم نابود شدم 

من اون موقع روزی چهار تا می‌خوردم تا قطع میشد🤔

واقعا چقدر تباه بودما 

شما نکن گلی مشکل پیش میاد 

امروز به خودت قول بده از دیروزت یکم بهتر باشی.فقط یک درصد بهتر از دیروزت باش.مهم نیست زندگیت اون طور که میخواهی نیست.مهم نیست،آدمای اطرافت چجوری هستن.مهم نیست اگه از خودت خیلی راضی نیستی.فقط این مهمه که تو همون آدم دیــروز نباشی،یعنی امروز آدم جدیدی باشی!فقط یک درصد،کمتر به افکار منفیت فکر کن،یک درصد بیشتر بخند،یک درصد بیشتر شاد باش،یک درصد آروم تر باش،یک درصد بیشتر به رویاهات فکر کن،فقط یک درصد کافیه برای امروز.اگه میخوای تغییر کنی،نیاز نیست که یک شبه متحول بشی از (یک درصــد)شـروع کــن!با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم و آقایون بی زحمت در تاپیکای بنده حضور پیدا نکنند و پستی نذارند.لینک ناشناس:https://harfeto.timefriend.net/16752039893414

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ماه پیش سه هفته بود خونریزیم قطع نمیشد البته دو هفته اش هم شدید بود که دکتر بهم داد روزی یک دونه خوردم دو سه روز بعدش قطع شد 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
مسابقات چی؟ورزشکار هستید؟

شنا و نجات غریق

بله چند روز آینده ۱۳ سال میشه که ورزشکارم😊

امروز به خودت قول بده از دیروزت یکم بهتر باشی.فقط یک درصد بهتر از دیروزت باش.مهم نیست زندگیت اون طور که میخواهی نیست.مهم نیست،آدمای اطرافت چجوری هستن.مهم نیست اگه از خودت خیلی راضی نیستی.فقط این مهمه که تو همون آدم دیــروز نباشی،یعنی امروز آدم جدیدی باشی!فقط یک درصد،کمتر به افکار منفیت فکر کن،یک درصد بیشتر بخند،یک درصد بیشتر شاد باش،یک درصد آروم تر باش،یک درصد بیشتر به رویاهات فکر کن،فقط یک درصد کافیه برای امروز.اگه میخوای تغییر کنی،نیاز نیست که یک شبه متحول بشی از (یک درصــد)شـروع کــن!با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم و آقایون بی زحمت در تاپیکای بنده حضور پیدا نکنند و پستی نذارند.لینک ناشناس:https://harfeto.timefriend.net/16752039893414
انقدر خوردم به خاطر مسابقات فکر کنم نابود شدم  من اون موقع روزی چهار تا می‌خوردم تا قطع میشد🤔 ...

من جمعه اخه میخوام برم از امشب روزی یکی بخورم؟؟؟

خونریزیام خیلی شدید نیست

شنا و نجات غریق بله چند روز آینده ۱۳ سال میشه که ورزشکارم😊

یه دختر25ساله با یه دیسک کوچیک تو کمرش میخواد شنا و غواصی رو حرفه ای یادبگیره میتونه؟واسه دل خودش و کلا چقدر هزینه ش میشه و چقدر طول میکشه؟رشت هست

یه دختر25ساله با یه دیسک کوچیک تو کمرش میخواد شنا و غواصی رو حرفه ای یادبگیره میتونه؟واسه دل خودش و ...

اکر اراده کنه چرا که نه تازه  باعث ایجاد یه حرفه هم برای خودش میشه 

من خوزستانم نسبت به بقیه استان ها کمتر میگیرن ولی به نظرم شما که زشت هستید شاید جلسات اموزشیتون بالای دو باشه دیگه اخراش چهار تومن😊

آخه تهران ۸ تومن فقط برای مربی میگیرن پول استخر جداست