2777
2789

من خودم وکیل دادگستری هستم  مدیر دفتر خدمات قضایی هم قبول شدم کسی میدونه درآمدش چقده؟؟ البته بگم ی شهر کوچیک قبول شدم!  باید بین وکالت و این  یکیو انتخاب کنم! اینم بگم با دفتر خدمات قضایی باید چند نفرو استخدام کنم

دفتر خدمات دردسرش کمتره دیگه هی رفت امد ازین شهر ب اون شهر نداره ولی درامد دقیقش نمیدونم

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوشبحالتون که وکیلی من مدتها تو آرزوی قبول شدن از آزمون وکالتم لیسانس دارم ولی موقع خواندن مطالب کلی سوال دهنمو ایجاد می‌کنه کسی نیس سوالامو ازش بپرسم تا مفهوم رو تحلیل کنه برام کاش همین وکالت ادامه بدید هرچند دردسرهای خودشو داره سر و کله زدن با موکل و هزار جور آدم گناهکار و بیگناه مجرم و غیر مجرم تازه بعضیاشون بعدا طلبکارم درمیان به این چیزاش فک میکنم مو به تنم سیخ میشه چه برسه به تجربه کردنش

خیلی بهتر از وکالته  کاش منم ازمون داده بودم  چون از شروطش  سابقه  داشتن بود ن ...

چجپری قبول شدی عزیزم میشه بگی منم دارم برا وکالت میخونم ولی بعضی مطالبو درک میکنم انگار دو پهلو توضیح داده نویسنده چنتا منظور ازش درمیارم نمی‌دونم منظورش کدومه در اصل همینا باعث شده از کتاب و این درسا زده بشم

چجپری قبول شدی عزیزم میشه بگی منم دارم برا وکالت میخونم ولی بعضی مطالبو درک میکنم انگار دو پهلو توضی ...

والا من سه باز ازمون  دادم فارس

دانشگاه دولتی هم بودم 

فقط ازمون چتر دانش شرکت کردم 

ولی هیچ کتاب  کمک درسی نخوندم  ، تمام کتابهام مرجع بود همون کتابهای داخل دانشگاه رو خوندم  

ولی کتاب تست داشتم 

نمیدونم منظورت چیه از اینکه دوپهلو گفته ؟ بیا خصوصی بپرس تا بهت  کمک کنم 

خیلی بهتر از وکالته  کاش منم ازمون داده بودم  چون از شروطش  سابقه  داشتن بود ن ...

چرا ناراحتی انشالله چند سال بعد قبول میشی تازه سردفتری هم هست اونم میتونی قبول بشی

دفتر خدمات دردسرش کمتره دیگه هی رفت امد ازین شهر ب اون شهر نداره ولی درامد دقیقش نمیدونم

آره ولی بازم مثل کارمندیه هر روز باید بری و بیای ولی وکالت آزادی عمل بیشتری داری

سلام عزیزم. درخواست دوستی دادم میشه لطفا قبول کنی گلم..

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍