2777
2789
عنوان

بیاین تا به نیتتون سوره کوثر وتوحید بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم مهربان دعام کن لطفا از دندونپزشک برمیگردم دکتر گفت از بس ریشه دندونت به عصب نزدیکه ممکنه حس ...

به امید خدا ک مشکلی ندارین و زودی خوب میشین 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

میشه لطفا برای سلامتی کامل پسرم یه حمد بخونید ممنون 😔

الهی به زودی زود شفا پیدا کنند .اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

الهی به عالیترین نحو حاجت روا شین الهی آمین.لطفا برای حل شدن مشکل فاطمه و ساحل عزیزم به نحو احسن،سفید بخت شدن زهرا جانم و چند خانم مد نظر،نی نی دارشدن سحر و @elahe_aab_1994     و تمامی منتظران ، رو به راه شدن اوضاع زندگی رؤیا جانم و امضام الهی خیر بببینید 🌹 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

الهی به عالیترین نحو حاجت روا شین الهی آمین.لطفا برای حل شدن مشکل فاطمه و ساحل عزیزم به نحو احسن،سفی ...

خوندم .الهی همگی حاحت روابشین .

لطف کنید برای حاجت روایی دوستان گلم

@اعتصامی  

@درمسیرخدا   و برادر بزرگوارشون

@مائده6525221  

@شیرینخانووم  

@mj_mr  

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

دوستان عزیز خییلی محتاج دعای خیرتون هستم .مشکلات زندگیمون زیاد هست .الهی ک خدا حاجت دلتونو بده .منم حال دلم خوب بشه و ازدواج موفقی کنم 

لطف کنید برای حاجت روایی دوستان گلم

@شهنور  

@مامانبزرگپانیذ  

@پانیام  

@خداگونه  

@powergirlz  

لطف کنید برای حاجت روایی دوستان گلم @اعتصامی     @درمسیرخدا     و برادر ب ...

به امید خدا مشکلشون حل میشه .خدا خیلی مهربونه 

لطف کنید برای حاجت روایی دوستان گلم @شهنور     @مامانبزرگپانیذ     @پانی ...

به امید خدا حاجت روا میشن .به حق این روز عزیز وباران پربرکت .