2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

235 بازدید | 10 پست

من به یه آقایی علاقه مند شده بودم ولی میدونستم اهل دوستی و این چیزا نیست و تمرکزش روی کار و ایندشه با اینکه تو دلم موند جلو نرفتم. دوستم رفت بهش پیام داد و گفت که فلانی از تو خوشش اومده ولی نمیخواد سر و صداش در بیاد که براش مشکل ساز بشه و نظر شما در مورد ایشون چیه؟ 

دروغ چرا خوشحال شدم دوستم جلو رفت که تکلیفم مشخص بشه و طرف هم خیلی محترمانه گفته که نمیخواد درگیر این مسائل بشه. من خودم اصلا از این حرفش تعجب نکردم و خرده هم به دل نگرفتم چون خودم هم آمادگی دوستی و این چیزارو نداشتم ولی وقتی دوستم گفت چیکار کرده یکم دلم روشن شده بود. گفتم شاید کار خدا باشه و بشه. 

طرف رو الان کاملا درک میکنم چون میگم خودم هم وضعیتم همونجوری ولی دروغ چرا یه حس ناراحتی هم ته دلم دارم با اینکه هی به خودم میگم بابا ناراحت نباش تو خودت هم تمرکز روی کارته و طرف هم توهینی به من نکرد که اعتماد به نفسم جریحه دار بشه ولی بازم ته دلم سنگینه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور روتون میشه خودتون برید ب پسرا پیشنهاد بدید،ماها ک شوهرا پاشنه در خونمونو دراوردن وضعمون اینه،نس ...

من نرفتم بگم دوستم رفته گفته و ثانیا چه اشکالی داره که بجای اینکه چندین ماه سرگردون بمونی تکلیفت زود روشن بشه؟ 

منم دقیقا تجربه شبیه به تو رو داشتم بهش گفتم و الان هم از بلاتکلیفی راحت شدم بهم گفت تنهایی رو دوست دارم و من هم به خواستش احترام گذاشتم 

درست گفتنش خیلی سخت ولی یه حس آرامشی هم داره به نظر من ارزشش رو داشت

الان هم همدیگرو می بینیم و سلام احوال پرسی داریم اصلا رفتارش مغرور هم نشده