2777
2789
عنوان

ازمون بانک مهر

4694 بازدید | 65 پست

سلام شب همگی بخیر 

دوستان اینجا کسی هستش ک از طریق ازمون استخدام شده باشه، اگه لطف کنید راهنماییم کنید منابع تخصصیو چجوری باید بخونم 

اصلا شرکت کردن با توجه به اینکه20روز دگ آزمونه کار درستیه 

اگه کسی کلا تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه 

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇

عزیزم بستگی به رشتت داره من استخدامی بانک ۵سال پیش قبول شدم همش درسای رشتمو خوندمو تست هوش و دروس عمومی هم از سایت نمونه سوالاشو گرفتم خوندم و خدارو شکر قبول شدم یه تحول بزرگ توی زندگیم ایجاد شد مطمئن باش قبول میشی و استخدام میشی 

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

عزیزم بستگی به رشتت داره من استخدامی بانک ۵سال پیش قبول شدم همش درسای رشتمو خوندمو تست هوش و دروس عم ...

خداروشکر چقد خوشحال شدم واست، رشتم مهندسی صنایعس که تو دفترچه پذیرش داره. ی کتاب عمومی از ای استخدام گرفتم اونو میخونم. واسه تخصصی یعنی از درسای دانشگاه باید بخونم؟

واقعا نیاز دارم و هدفمم هست ک بخونم فقط انگیزه میخواستم 

ببخشید یه سوال دیگه 20روز زمان بنظرتون کافیه؟؟ واینکه گزینشش سخته، سخت میگیرن؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر چقد خوشحال شدم واست، رشتم مهندسی صنایعس که تو دفترچه پذیرش داره. ی کتاب عمومی از ای استخدام ...

آره بیست روز کافیه خیر گزینشش سخت نیست فعلن آزمون بده مرحله به مرحله الان نگران گزینش نباش فعلن اولویتت آزمونته همون جزوه ای که گرفتیو بخون تخصصی هم بله از کتابای رشتت سوال میدن ولی نگران نباش من در اوج ناامیدی یه نفر میخاستن و من قبول شدم منتظرم تاپیک موفقیتت رو ببینم و متحول شدن زندگیت رو از مزایاش بگم که بیشتر انگیزه بگیری حتمن بعداز یکسال خونه و ماشین میخری اونقدری توی رفاه هستی که نگران خرج کردنت نباشی من پنج ساله استخدام شدم دو تا خونه تدی جای خوب شهر دارم ماشین دارم حساب بانکیمم پره پس بشیییین بخون که ارزششو داره میتونی مطمئنم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

آره بیست روز کافیه خیر گزینشش سخت نیست فعلن آزمون بده مرحله به مرحله الان نگران گزینش نباش فعلن اولو ...

خدا خیرت بده مرررسی ممنونم ازت پس میخونم حتما  حتماااااا

خداکنه قبول شم ، ایشالله شمام روز به روز موفق تر باشید💫

خداروشکر چقد خوشحال شدم واست، رشتم مهندسی صنایعس که تو دفترچه پذیرش داره. ی کتاب عمومی از ای استخدام ...

آره بیست روز کافیه خیر گزینشش سخت نیست فعلن آزمون بده مرحله به مرحله الان نگران گزینش نباش فعلن اولویتت آزمونته همون جزوه ای که گرفتیو بخون تخصصی هم بله از کتابای رشتت سوال میدن ولی نگران نباش من در اوج ناامیدی یه نفر میخاستن و من قبول شدم منتظرم تاپیک موفقیتت رو ببینم و متحول شدن زندگیت رو از مزایاش بگم که بیشتر انگیزه بگیری حتمن بعداز یکسال خونه و ماشین میخری اونقدری توی رفاه هستی که نگران خرج کردنت نباشی من پنج ساله استخدام شدم دو تا خونه تدی جای خوب شهر دارم ماشین دارم حساب بانکیمم پره پس بشیییین بخون که ارزششو داره میتونی مطمئنم

آره بیست روز کافیه خیر گزینشش سخت نیست فعلن آزمون بده مرحله به مرحله الان نگران گزینش نباش فعلن اولو ...

ببخشید یه سوال

تو منابع آزمون نوشتن دانش اقتصادی

منظورش همون اقتصاد خرد و کلانه؟؟

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰

ببخشید یه سوال دگ با صحبتای شما من شدیدا ترغیب شدم ک شرکت کنم رفتم دفترچه رو خوندم منابع آزمونو نوشته بود

دقیقا اینارو نوشته=هوش واستعداد تحصیلی _زبان انگلیسی_اطلاعات عمومی ومبانی کامپیوتر_ریاضیات وامار_اطلاعات عمومی(دانش علوم بانکی، اقتصادی، بازارهای مالی، سرمایهوبازاریابی) 

خب ما اینارو توی دانشگاه نداشتیم که علوم بانکی و.... ازکحا باید بخونم باید کتابشو بخرم؟ 

بعد ادبیات و معارف و ایناام باید بخونم چون توی اکثر نمونه سوالا ازشون هست؟ 

اسی دانش اقتصادی منظورش همون اقتصاد خرد و کلانه؟

دقیقا سوال منم همینه اینایی که توی منابع نوشته رو کتاباشو باید بخریم؟ اصلا یسریارو که ما تو دانشگاه نخوندیم

من ازپشتیبان ای استخدام پرسیدم منتظرم جواب بده، اگه جواب داد بهت میگم، شماام لطفا اطلاعی داشتی بهم بگو

ببخشید یه سوال تو منابع آزمون نوشتن دانش اقتصادی منظورش همون اقتصاد خرد و کلانه؟؟

من رشتم اقتصاد نبود من حقوق بودم نمیدونم

ببخشید یه سوال دگ با صحبتای شما من شدیدا ترغیب شدم ک شرکت کنم رفتم دفترچه رو خوندم منابع آزمونو نوشت ...

ببین عمومی هارو من خودم از سایت آی استخدام گرفتم خوندم چون معلوم نیست منابعشون چیه اطلاعات عمومی سرچ کن نمونه سوالاتشون میاد همونارو بخون فراتر از اونا نیست

دقیقا سوال منم همینه اینایی که توی منابع نوشته رو کتاباشو باید بخریم؟ اصلا یسریارو که ما تو دانشگاه ...

اره برو کتاباشون رو بخر یا از گوگل جزوه های معتبر با تست دانلود کن که به دردت بخوره

کلا فقط همین منابعی که نوشتن سوال میاد

مثلا تو دروس رشته من اصلا پول و سرمایه نیست اما برای آزمون باید یاد بگیرم حتما

توهم اگه راجب اون اقتصاد فهمیدی بهم بگو که چیه😅😅😅

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
اره برو کتاباشون رو بخر یا از گوگل جزوه های معتبر با تست دانلود کن که به دردت بخوره کلا فقط همین من ...

حتما حتما بهت میگم 

من کرجم شما چی؟ 

چنتافایل بانکداری دانلود کردم اگه خواستی تلگرام واست بفرستم

میگم بنظرت 20روزه می‌رسیم بخونیم،