2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلیییی…

342 بازدید | 21 پست

خیلی حرف جابجا میکنن 

کلا خانواده و اقوامش همه اینطورن 

از صبح تا شب گوشی ب دست میشین حرف بقیه مردمو جابجا میکنن حتی اگه موضوع ریزی برا اقوام دور من باشه

اما همه ی مشکلات خودشونو ماست مالی میکنن 

کی دعوا کرد کی خونه خرید کی طلاق گرفت و…

خیلییییی عصبیم ازین اخلاقشون چون خانواده من قطب مخالف اونان اینچیزا اصلا واسم جالب نیست 

دوست ندارم شوهرم مثل اونا باشههههه😖

واااای دقیقا خانواده شوهر منم چند روزه خیلی عصبی شدم برا دیگران عیبه برا خودشون عیده اصلا نمیشه تحمل کرد اوووووف فوزولی همه رو میکنن یکی نیست اشکالای خودشونو تو روشون بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اینا درحد لالیگا حرف های خودشونو لاپوشونی میکنن اینش بده

ها بخدا انقد حرصم گرفته به شوهرم دعوا کردم میگم لال که نیستی بگو زن من میرفت مدرسه معلم بود هزار تا حرف گفتین حالا چرا خاهر میره سرکار فروشندگی چیزی نمیگین همش میگه ولش کن 😠

ما چندساله بخاطر اینکه اهل غیبت نیستیم تبدیل به جزیره شدیم

چون عملا حرف مشترکی نداریم که ساعتها در موردش حرف بزنیم

خاله زنگ هم نیستیم حرف ببریم و بیاریم

به ما میگن کم حرف😅

در صورتیکه هم من هم همسرم هردو شغلایی هستیم که روابط اجتماعی بالا و قشنگ حرف زدن توش موثره و حرف زدن توی جمعای خانوادگی برامون کاری نداره.

اینا درحد حرفای ناموسی پیش رفتن اصلا براشون مهم نیست ممکنه خدا قهرش بگیره خیلی بهم میریزم ازین قضایا ...

اوووه این دیگه خیلی بود

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!