2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری یه سوال!!

216 بازدید | 13 پست

دوستان من دیپلم تجربی دارم میخواستم امسال کنکور انسانی شرکت کنم

میتونم؟

یه بار شنیدم انگار جدیدا اینطوری شده که واسه اینکه کنکور انسانی بدم باید برم درس هایی که ازون رشته نداشتم رو امتحان بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چون معدل تاثیر داره امتحان ندی کتابا رو نمره صفر برات میذارن و ضرر کردی  باید کتابای انسان ...

یعنی باید ترمیم معدل انجام بدم ؟ یعنی باید هر کدوم ازون درس هایی که سال دهم و یازدهم هن نداشتم رو امتحان بدم؟! مثل اقتصاد روانشناسی اینا؟؟؟

سلام عزیزم

منم مثل شمام و آره باید بری امتحان بدی برا اون ۴۰ درصد سوابق تحصیلی

بعضی درسا مثل ادبیات و دینی و زبان و سلامت اگه نمرت خوبه که هیچ اگه نکه دوست داشتی ترمیم میکنی دوستم نداشتی که هیچ

ولی برا درسای فنون ۳ تاریخ ۳ جغرافیا ۳ ریاضی و آمار ۳ فنون ۳ عربی ۳  جامعه ۳ فلسفه ۲ حتما باید امتحان بدی و ایجاد سابقه کنی

یعنی باید ترمیم معدل انجام بدم ؟ یعنی باید هر کدوم ازون درس هایی که سال دهم و یازدهم هن نداشتم رو ام ...

نه عزیزم دروس نهاییشون که امتحان نهایی دادن سال دوازدهم 

آره ببین چهل درصد تاثیر داره بعد فک کن برات صفر رد کنن خب خیلی عقب میوفتی از اونایی که بیست شدن مثلا 

سلام عزیزم منم مثل شمام و آره باید بری امتحان بدی برا اون ۴۰ درصد سوابق تحصیلی بعضی درسا مثل ادبیا ...

ای وای من شرایط چه سخت شده جدیدا !!! میدونی اینا چقدر خرج داره؟!

نه عزیزم دروس نهاییشون که امتحان نهایی دادن سال دوازدهم  آره ببین چهل درصد تاثیر داره بعد فک ک ...

چه شرایط سختی شده ، اونوقت چطور هم واسه کنکور هم واسه نهایی باید خوند!! شما میدونید اینا چقدر خرج ورمیداره؟

ای وای من شرایط چه سخت شده جدیدا !!! میدونی اینا چقدر خرج داره؟!

هزینه امتحانا استان به استان فرق داره مثلا تو استان ما ۶۲ تومن بوده برا هر امتحان 

باید اخرای بهمن یا اولای اسفند به مدرسه بزرگسال شهرتون زنگ بزنی و شرایطو بپرسی و ثبت نامو انجام بدی برا امتحانات نهایی خرداد

چه شرایط سختی شده ، اونوقت چطور هم واسه کنکور هم واسه نهایی باید خوند!! شما میدونید اینا چقدر خرج ور ...

شهر ما ترمیم معدل کتابی چهل تومن گرفتن ولی بعضی شهر ها هزینه ورود به جلسه هم گرفتن 

شما باید ایجاد سابقه تحصیلی کنی چون از ی رشته دیگه میای امتحان بدی 

ترمیم معدل رو برای کسایی میگن که رشتشون همین بوده نمره کم گرفتن میان دوباره امتحان میدن زیادش کنن 

ایجاد سابقه چخ فرق با ترمیم داره عزیزم؟

نگا کن ادبیات و دینی و زبان وسلامت بین رشته ها مشترکه و قبلا اینارو وقتی دوازدهم بودی امتحانشون دادی و براشون نمره داری پس لازم نیس ایجاد سابقه کنی چون از قبل تو آموزش و پرورش برات نمره ثبت شده حالا اگه نمرت بد شده تقاضا میکنی که دوباره امتحان  بدی و نمرت بهتر بشه ولی اگه دوستم نداشتی میتونی شرکت نکنی یعنی در کل دلبخواهیه این میشه ترمیم

ولی  چون شما تجربی بودی اون درسایی که مخصوص رشته انسانی هس رو امتحان ندادی و براشون نمره نداری 

واجبه که امتحاناشو شرکت کنی و برای خودت نمره ثبت کنی این میشه ایجاد سابقه