2777
2789

من بین یه دورایه خیلی سخت موندم

شما همچین مواقعی چطور تصمیم میگیرید

راهنماییم کنید

راستش من رشته ی خودم حسابداریه و تو پیام نور میخونم ولی یه رشته آمار روزانه تو شهر دیگه ای قبول شدم

حالا موندم برم یا نرم؟!

از یه طرف رشته ای که تو شهرمون میخونم بازار کارش خوبه و بدرد بخوره

ولی خانواده م زیاد سخت گیرن ، وکلا فضای شهر و خونه مون خیلی برام خسته کننده و خفه کننده شده

ولی دوست دارم برم دانشگاه روزانه ، چون دانشگاه و خوابگاهش ش خیلی خوب و خوشگله ، شهرش هم خیلی خوبه دوست دارم مستقل بودن رو تجربه کنم

اما از بازار کار رشته ای که قبول شدم زیاد تعریف نمیکنن و میگن که درساش سخته

خانواده هم با گفتن سختی هاش و اینکه میری غربت اینا میخوان منصرفم کنن😂🤦🏻‍♀️

نمی دونم چیکار کنم بمونم رشته ی خودم رو بخونم که بازار کار داره یا برم ؟🥺

بستگی ب شرایط روحی خودتون داره که ببینم خونه رو میتونید تحمل کنید یانه

ولی درکل بازار کار خیلی مهمه

معایب و مزایای هرکدومو بنویسید و تصمیم بگیرید

دردم از یار است و درمان نیز هم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب شرایط روحی خودتون داره که ببینم خونه رو میتونید تحمل کنید یانه ولی درکل بازار کار خیلی مهمه ...

اینکار انجام دادم و آخرشم دیدم که مزایای رشته خودم بهتره ، اما نمی دونم چرا خیلی دلم میخواد برم

به شرایط نگاه نکن،در هر رشته ای علاقه داری درس بخون، پیشرفت میکنی

راستش از رشته ی خودم خوشم میاد ولی واقعا دلم به رفتنه ، و نمی تونم با شرایط اینجا هم زیاد کنار بیام

رشته ای بخون که بتونی باهاش پول در بیاری نه فقط پزشو بدی و دو زار برات نون نباشه 

بحث پز دادنش نیست ، درسته رشته خودم خوبه ، ولی نمی دونم با شوغی که واسه رفتن دارم چطور کنار بسام و هیجانی رفتار نکنم

بحث پز دادنش نیست ، درسته رشته خودم خوبه ، ولی نمی دونم با شوغی که واسه رفتن دارم چطور کنار بسام و ه ...

من ترم های اول از رشته ام پشیمون بودم و دلم میخواست تغییر رشته بدم.. دوستم نذاشت و گفت با هم اومدیم با هم باید ادامه بدیم.. ترم های بالاتر فهمیدم چقدر خوب شد که این کارو نکردم..اون رشته ای که میتونستم باهاش تغییر رشته بدم خیلی سخت تر بود و دخترونه نبوده چندان و خیلی ها وسطای راه خسته شده بودن و اومدن تو رشته ی ما..

توام هیجانی عمل نکن..