2777
2789
عنوان

زندگیم

157 بازدید | 10 پست

راستش من اولین باره اومدم اینجا...

همیشه پیامارو میخوندم و بهم کلی انگیزه و حس خوب میداد وقتایی که به ته خط رسیده بودم

من دخترم هنوز ازدواج نکردم حدودا ۲۵ سالمه

چیزی که زیاد دیدم اینجا قبولی دعای نی نی سایتیا بوده :)

راستش درگیر یسری مشکلاتیم اتفاقاتی که حتی نمیتونین تصورشو کنین چیا رو تابه اینجای سنم گذروندم و میخوام برام دعا کنین (^_^)

خواست و مصلحت خدا طبق خواسته و حاجت دلم قرار بگیره و تو این مسیر تاوقتی که به حاجتم برسم صبری عظیم بهم بده و نزاره از هیچی ناامید بشم حتی از خودش!

چون به جایی رسیدم که حتی از خودشم ناامید شده بودم ولی همش بهم میگن صبر کنم و توکل و ایمانمو از دس ندم و اینا همش امتحانه...

خلاصه برام دعا کنین زودی حال دلم خوب بشه و همه چی تموم شه و منم معنی ارامش و خوشبختیو خوشحالی همیشگیو بکشم♡

اگرم فک میکنین حرف قشنگی دارین که دلگرم ترم کنه ممنون میشم بهم بگین منم یا دعا میکنم یا صلوات میفرستم برا قبولی حاجتاتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقتت بخیر

دعای معراج

نماز های هدیه به امام جواد و حضرت رقیه یادت نره

خصوصا نماز هدیه به امام جواد (مخصوص روز چهارشنبه)که میگن رد خور نداره

امید وارم روزی برسه که از ته دلت بگی خدایا شکرت

سلام عزیز دلم!

الهی سلامتی و شادی همنشین تک تک لحظات زندگی ات باشه!

آن گیاه کوچولو و ظریفی را به یاد بیار که با قدرت و امید از دل سنگ رویید. خیلی برایش سخت بود! حتماً ناملایمات زیادی را تحمل کرد اما در نهایت نه تنها به خودش بلکه به انسان های زیادی زندگی بخشید! برای آنها یک «الگو» شد تا زیباتر زندگی کنند.

شاید روز هایی را تجربه کنی که سرد و تلخ باشند و غم و اندوه تمام وجودت را فرا بگیره یا شاید صدایی در ذهنت بگه:« ول کن، امیدی نیست!» اما تو به صدایی گوش کن که در گوشت زمزمه می‌کنه:« خدا هست، ناامید نشو و ادامه بده!»

این را یادت باشه که به دنیا آمدن تو قطعا یک معجزه بوده و می‌تونست اصلا اتفاق نیفته و تو منحصر به فرد هستی!

خداوند هر لحظه در کنار تو و مراقب تو هستند پس در سختی ها از ایشان کمک بخواه.

ان‌شاءالله در آینده انقدر زندگی خوبی داشته باشی که حتی اگر روزی خواستی به سختی هایی که داشتی فکر کنی، نتونی!🌹

دعا گوی شما هستم.

زیباترین چیزهای دنیا رو نمیشه دید یا لمس کرد، اون‌ها رو میشه با قلب حس کرد 🕊️

سلام وقتت بخیر دعای معراج نماز های هدیه به امام جواد و حضرت رقیه یادت نره خصوصا نماز هدیه به امام ...

ممنون جانم ولی راستش انقدررر دعا و نذر و نیاز و اینجور کارو انجام دادم و نشده یجورایی دلسرد شدم 😔 تا همین چندروز پیش به یه جایی رسیده بودم حتی دهنم باز نمیشد خود خدارو صدا بزنم ...

پریشب نصفه شب از درد و ناراحتی زیاد یجوری زجه میزدم نفسم بالا نمیومد ولی باز نمیتونستم حداقل داد بزنم بگم خدااااا

سلام عزیز دلم! الهی سلامتی و شادی همنشین تک تک لحظات زندگی ات باشه! آن گیاه کوچولو و ظریفی را به ی ...

مرسی برای حرفای قشنگت🥺

میدونی اره تهه تهه ته دلم یچیزی هس میبینم داره جون میکنه باور و اعتقاد و امیدشو حفظ کنه ...

ولی واقعا سختمه متلاشی شدم 😔

مرسی برای حرفای قشنگت🥺 میدونی اره تهه تهه ته دلم یچیزی هس میبینم داره جون میکنه باور و اعتقاد و ام ...

اگر می‌توانید برای حل مشکلاتان از مشاور یا روانشناس کمک بگیرید. به طور کلی راه حل های موثر و متفاوتی را امتحان کنید تا در نهایت بتوانید بهترین راه حل را پیدا کنید.

این مدت سعی کنید بیشتر به خودتان اهمیت بدهید. اگر به نقاشی، موسیقی، ورزش، مطالعه کتاب و... علاقه‌مند هستید حتما در روز برایش وقت بگذارید که روحیه بگیرید.

در نهایت اینکه توکل به خدا و امید به انسان آرامشی را هدیه می‌کنه که بهترین دارو ها و مشاور ها هم نمی‌توانند آن را به ما بدهند. خداوند تنها کسی هستند که در سکوتشان هم آرامش هست!

الهی زندگیت سرشار از سلامتی و آرامش باشه!🌹

زیباترین چیزهای دنیا رو نمیشه دید یا لمس کرد، اون‌ها رو میشه با قلب حس کرد 🕊️

اگر می‌توانید برای حل مشکلاتان از مشاور یا روانشناس کمک بگیرید. به طور کلی راه حل های موثر و متفاوتی ...

والا دوسال تحت نظر بودم هییچییی به هیچی

بازم ممنون برا ارزوی قشنگت ایشالا توهم بهترینا برات اتفاق بیفته ❤️ هرچی تو دلته سال بعد همین موقع داشته باشیش