2777
2789

من کاپ قاعدگی گرفتم بعد سایز1 چون نه زایمان طبیعی داشتم نه خونریزی زیاد موقع وارد و خارج کردن هم ب سختی این کار رو میکنم گفتم یکم تست کنم ببینم چطوریه بعد گذاشتم در حالی ک کاپ داشتم ترشحات خودم حس کردم حالا نمیدونم چرا نشتی داره والا سایز 1 رو ب زور وارد میکنم سایز2 ک اصلا نمیتونم نمیدونم چرا ترشحات خودم اومد در حالی ک کاپ داشتم؟!!!!! 

و این ک کاپ رو چقدر میدین بالا دم اش بیرون میمونه یا اونم میره داخل؟؟

تو رو خدا راهنماییم کنین خواهرا بخدا خیلی استرس دارم میترسم پریود شم نشتی بده😭😭😭😭😭

من چرا حتی اینا رو میخونم میترسم 

باز عین دریده ها توی تاپیکهای کاپ میمونم همه رو میخونم 😁😅🤣

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اینهمه قسم داشت  اه  مسخره ها

این خوبه یکی انقدر قسم داد رفتم درمورد درس و کنکور بود 

اگه توی عنوان بزنن بهتره کسی که تجربه داره کمک  میکنه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزم یکم مودب باش من کمک خاستم حالا تاپیک مادرشوهر بود جفت پا میپریدی داخل تاپیک 

این ک تو چ تاپیکی بپرم فک نکنم ب تو ربطی داشته باشه

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!