2777
2789

سلام خواهشا تاپیکو مسخره نکنین اگر میشه و میتونین کمکم کنین خداخیرتون بده بخدا خسته شدم نمیکشم سنی که از بچگی ارزوی رسیدنشو داشتم و الان میخوام تو همون سن بمیرم از ۷ ۸ سالگی عذاب کشیدم الان دیگه بریدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ک چی

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

من وقت هایی که حالم بد بود این به ذهنم رسید که قرص برنج بخورم برم زیر ماشین اینطوری بیهوش میشی‌ و از درد قرص چیزی نمیفهمی مرگت هم حتمیه‌ و میتونند بگن‌ تصادف کردی مردی‌ 

ولی ببین این کارو نکن بخدا میگذره‌ داد بزن گریه کن ولی خودکشی نکن اینو منی که تو شرایط خودکشی بودم میگم 

انقدر تنهام حتی کسی نیست به حرفام گوش بده توجه که هیچ

برای حرفات اینجا کلی گوش هست 

اما اگه داری برو پیش مشاور

هرچی داری بگو خالی بشی

کمکت کنه

با مردن چیزی درست نمیشه

من گاهی میگم شاید قبلا جایی بودم خودمو کشتم اومدم اینجا دارم عذاب اونو میکشم

کسی نمیدونه بعد اینجا چی میشه

تاپیک بزن حرف بزن

من مورد دیدم دانشجو هوشبری بود...خیلی تمیز با خودش یه مقدار مواد بیهوشی برد خوابگاه استفاده کرد و خوابید و دیگه بیدار نشد...بازم فهمیدن عمدی بوده...

فک کردی ادم سختی نکشیده هست؟همین خودم صب تا شب درحال دادن روحیه دادن به مردمم،ولی حال دلمو هیچکس نمیدونه...همه فک میکنم شادم و هیچ غمی ندارم..تو جمع ها و گروه ها همه میگن باید باشی....برات پیش اومده وسط یه عروسی یهو نفست بگیره و حس کنی چقد همه چیز غم انگیزه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم