2777
2789

من پنج ساله جدا زندگی میکنم و سه ساله طلاق گرفتم 

با دو تا بچه. خودم 36 ساله و شوهر سابقم 42 ساله ست

هیچوقت نتونستم حس خوبی به طلاق داشته باشم 

خودمو از جمع دور کردم ، از اینده بچه هام خیلی میترسم 

تا اینکه شوهر سابقم از دو ماه پیش یهویی شروع کرد به پیامهای محبت آمیز و عاشقانه دادن که فهمیده نمیتونه بدون من زندگی کنه و ....

حرفهایی که در ساده ترین حالت توی یازده سال بهم نزد را در زیباترین کلام در دو ماه بهم گفت. 

برای همه مشکلات قبلی تعهد میده، هوای منو داره و درخواست ش اینه که تا عید *ازدواج دایم* کنیم

می‌دونم نیاز به مشاوره داریم و اینجا همه چیو نمیشه، نتیجه گرفت 

ولی سه تا سیوال اساسی دارم ، لطفا راهنماییم کنید

اول اینکه چند درصد ممکنه واقعا تغییر کرده باشه؟ 

دوم اینکه آیا بهتره قبل از اینکه عقد دایم کنیم چند ماهی رفت و آمد کنیم؟ یا برای وجهه من جالب نیست؟

سوم به نظرتون حق طلاق بگیرم و مهریه سبک یا مهریه سنگین بدون حق طلاق؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا بعضیا چه زن چه مرد سرشون بعد از طلاق ب سنگ میخوره و نادم میشن...

دوما اگه خودتم راضی هستی یه فرصت بهش بده البته با مشاوره

سوما حتما حق طلاق حق حضانت و یه مهریه که بتونه همون اول بهت بده...

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

وای خدا چشام اشک جمع شد خداروشکر ک قدر شمارو دونست و سرش ب سنگ خورد کاش روزی نزدیک همین اتفاق برای مادرمهربونم بیفته ...

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

عجله نكن فرصت برات تعيين نكنه

دليلش ك تا عيد گفته چيه

اگه مهريه ميگيري با وكيل مشورت ك با عقد مجدد چي ميشه اين مهريه و برا شرايط جديد راهنماييت كنه

تو اين مدت يعني بحاطر بچه ها رفت و امد نداشتين ك خودت متوجه تغييري بشي؟

و دليل جدايي تونم نميدونيم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.