2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم؟!

374 بازدید | 26 پست

سلام میخواستم نظرتونو درباره پشت کنکور موندن بدونم اینکه اگه رشته مورد علاقمو قبول نشدم چیکار کنم بمونم نمونم والا اینقد منو از پشت کنکور موندن ترسوندن که حتی وقتی اسمشم میاد ی جوری میشم همه میگن که آی پشت نمون اگه بمونی نمیتونی بخونی قبول شدن خیلی سخته. بیماری روانی میاره و..... کسی اینجا پشت است آیا واقعا اینطوریه اگرم اینطور باشه بازم موندن ارزش داره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ارادت قوی باشه ..خیلیا بعد چن سال قبول میشن

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       

اگه واقعا هدف مشخص و رشته مشخصی مد نظر داری و واقعا میخوای براش تلاش کنی . بله ارزشش رو داره

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

ن اصلا نمون به نظرم 

من پشت کنکوریم و خیلی عذاب آوره چون هرکی میبینتت یه چیز میگه 

یه سال باید تو خونه بمونی

خسته میشی از درس

خانوادت میزنن هی توسرت که پشت کنکور موندی 

خواهر زادم پشت موند با رتبه ۱۰ هزار . خیلی سخته واقعا سخته ولی اگر آرزو و هدفی داری و افتخار بشی برای خانوادت و خودت بمون 

البته خواهرزادم مشاوره می‌ره تا روحیش رو از دست نده و تو‌کلاس آنلاین داره برای شیمی و ریاضی و حسابی میخونه طبق برنامه  خیلی به ندرت میبینمش چون جایی نمیره میگه قبول بشم بعدا کلی تفریح میکنم ولی اول هدفم 

شما هم ببین میخوای ۵ سال بعد کجا باشی براش بجنگ 

فقط به خودت بستگی داره اراده و تلاش  بازم اراده و تلاش

ببینید بستگی داره علاقه شما ولی اگه برا علاقتون تلاش سه براری ندارین همین رشته ای ک قبول شدینو برین علاقه مهمه پول در اوردن از اون رشته مهمه و اینکه جامعه به اون رشته احتیاج داشته باشه اگه پشت کار دارین اونم سه برار خواستتون ک بمونین اگر نه الکی وقت حدر نکین