2777
2789
عنوان

فولیکول برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 59 پست

عزیزم یکم راهنماییم می‌کنی درمورد این آمپول زدن و چطور فولیکولتو فهمیدی و..؟ من دوس دارم زودتر باردارشم و هیچ اطلاعی ندارم ممنونم 

برات ۵ تا صلوات فرستادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۴ رفتم دو تا ۱۵ داشتم. تازه ۱۶ آمپول آزادسازی زدم. کلا با این حساب امیدی نداشته باشم پس؟ ای خ ...

نه گلم ربطی نداره من خودم اون ماه که باردار شدم دوتا فولی ریز داشتم ولی خدا خواست و شد الان چون استرس دارم میترسم نگیره 

ممنون از امیدواری دادنتون.

ان شالله خدا برای همه مون بهترین ها رو رقم بزنه.

بهار خانم ان شالله شما هم تا آخر بارداری ، یه بارداری راحت و بی دق دقه داشته باشی.

فقط فکر لباس بچه و ادا اطوار برای شوهرت و ویار و هوس غذا باشی.

وااای خدا چقدر خوبه آدم یه بارداری راحت داشته باشه و فقط فکر لباس و سیسمونی و ... باشه

عزیزم یکم راهنماییم می‌کنی درمورد این آمپول زدن و چطور فولیکولتو فهمیدی و..؟ من دوس دارم زودتر باردا ...

قربونت عزیزم میری دکتر میگی میخوام زودتر باردار شم خودش آمپول میده روز ۱۱ یا ۱۲ میری سونو دکتر خودش میگه چند تا فولیکول داری اگه فولیکولت خوب بود باز بهت آمپول میده آزاد بشه و همون موقع اقدام میکنی انشالله نتیجه بگیری 

ممنون از امیدواری دادنتون. ان شالله خدا برای همه مون بهترین ها رو رقم بزنه. بهار خانم ان شالله شما ...

اره عزیزم دقیقا من تو حسرت همین موندم ۷ ساله انشالله شما هم باردار شی و نی نی تو سالم بغل کنی به امید خدا 

عزیزم یکم راهنماییم می‌کنی درمورد این آمپول زدن و چطور فولیکولتو فهمیدی و..؟ من دوس دارم زودتر باردا ...

اگر مدت زیادی اقدام کردی و باردار نشدی، حدود یک سال، بری دکتر، خودش بهت این امپولها و قرصها رو میده و بعد سونو میری و اندازه فولیکول ها رو متوجه میشی و میوفتی تو این سیکل.

اگر مدت زیادی نیست، دکتر لازم نیست و ان شالله به لطف خدا باردار میشی

قیمت آمپول و سونو چنده ؟ سونوی واژینال یا شکمی ؟ 

دکترم تو مطب خودش سونو کرد دقیق نفهمیدم چقد شد ولی جمعا ۷۰ تومن دادم آمپولامم با متفورمین و ویتامین و اینا شد ۴۵۰