2777
2789
عنوان

کسی هست خودش یا همسرش وکیل باشن؟؟

241 بازدید | 55 پست

بچه هایه سوال حقوقی دارم توروخدا اگر وکیل سراغ دارین میشه برام بپرسین نظرشو؟ 

تا ساعت ۵فقط وقت دارم اصلا وکیل سراغ ندارم ک بتونم حضوری برم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کاراموز وکالت هستم امیدوارم بتونم راهنماییتون کنم

خیلی ممنون انشالله که بتونی 

ما یک ماه پیش یه زمین به قیمت ۲میلیاردو چهارصد خریدیم و ۱و ۲۰۰رو نقدر دادیم و ۱ودویست هم موند برای روزی ک وکالت بزنن به اسممون.برای امروز قرار دفترخونه داشتیم. توی بنگاه قرار میگذارن که ۱۲بهمن همسرم چک بین بانکی بگیره ببره دفترخانهو همزمان سندزده بشه ولی خب برای ضمانت یدونه چک به همون مبلغ هم به فروشندع برای امروز داده بود. از دوروز پیش همسرم زنگ میزد به فروشنده که زمان دفترخانه رو اوکی کنن که اونم جواب نمیداد. دیشب همسرم بهش پیام داد کع من برای فردا چک بین بانکی گرفتم کی بریم دفترخونه؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

که فروشنده جواب نداد به پیامک. 

صبح ساعت ۸ چک رو میبره بانک و میخواد نقدکنه شوهرم جلو حسابش رو بسته بود بااینکه موجودی تو حساب داشت. از بانک به همسرم زنگ میزنن ک طرف میخواد چک برگشت بزنه چیکار کنیم؟ همسرم میگه بدین گوشیو با خودش حرف بزنم اخه ما دفترخونه قرار داشتیم ولی فروشنده میگه من حرفی با اون ندارم برگشت بزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توی قولنامه ذکر نشده که ۱۲بهمن توی دفترخونه چک بین بانکی دادع بشه ولی بین خودشون توی بنگاه اینجوری توافق کردن. حالا طرف میگع چکت برگشت خورده معامله فسخ. چون یکی از شروط معامله این بود ک چک برگشت بخوره فسخ میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسرم رفتع بود دفترخانه که باداشتن چک بین بانکی توی دستش برای طرف عدم حضور بگیره از دفترخونه. ولی رفتع دیده طرف نشسته تویدفترخونه و میگه من به اسم تو نمیزنم زمینو معامله فسخه چک تو برگشت خورده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40