2777
2789

ما یه مسکن مهر داریم شمال منتها تفریحی میریم اونجا تو تهرانیم اومدم با مامانم داریم زندگی می‌کنیم ولی شرایط سخت شده یه دختر ۷ ساله دارم شوهرم میخواد راحت باشه سختش شده به نظرتون بفروشم واسه پول پیش تو تهران خونه اجاره کنم 

نه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم همچین کاری نمیکردم و ملکم رو از دست نمیدادم. با پول مسکن مهر اونجا نمیشه یه مسکن مهر توی مثلا پرند یا شهرک های اطراف یا حتی کرج بخرید؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
ابداااا سال بعد همون خونه هم نمیتونی رهن و اجاره کنی مسکن مهرت رو چند میخرن من قیمت خونه ها   ...

اخه پول پیش ندارم میخوایم جداشیم نمیدونم چیکار کنم فک کنم حدود ۷۰۰ یا ۶۰۰

ابداااا سال بعد همون خونه هم نمیتونی رهن و اجاره کنی مسکن مهرت رو چند میخرن من قیمت خونه ها   ...

پول برای آسایش آدمه

الان آسایش ندارن دیگه اون خونه سال دیگه ده برابر هم بشه چه فایده

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
پول برای آسایش آدمه الان آسایش ندارن دیگه اون خونه سال دیگه ده برابر هم بشه چه فایده

الان شوهرم افسرده شده بچم همش میگه اتاق میخوام خودم نمیتونم راحت لباش بپوشم