2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=272291190]سلام من انجام ندادم ولي تو همين سايت از هما اسكوييان و صديقه قندي تعريف كردن و مثبت زياد سلام عزیزم ممنونم جواب دادی.این دکترا مشهد هستن؟ میخوام یه دکتری برم که مطمئن باشم تعیین جنسیت میکنه با روش آی وی اف

سلام عزیزم  منم با ای وی اف تعیین جنسیت کردم  وای هفته دوازده سقط شدن یه دونه انتقال دا ...

منظورت انوکساپارین ه؟

هنوز دارم میزنم

ولی پروژسترون و فکر کنم تا هفته ۶ زدم گفت قطع کن

قطع کردم و شیاف شد ،لکه بینی پیدا کردم،گفت دوباره امپول بزن...

فکر کنم تا ۱۲ هفته زدم

دوستای خوبم بر منم دعا کنید چند سال چشم انتظارم یه صلوات برام بفرستید دعای زن باردار و مادرا زودتر ...

ان شاءالله عزیزم

فقط امیدت و از دست نده 

منم بعد ۷ سال نتیجه گرفتم

دیگه در اوج نا امیدی و اینکه همه دکترا جوابم کرده بودن.

حتی به رحم اجاره ای هم امیدی  نبود...خدا دلش برام سوخت🥲🥲

[QUOTE=272291190]سلام من انجام ندادم ولي تو همين سايت از هما اسكوييان و صديقه قندي تعريف كردن و مثبت ...

اره تو همين سايت سه تا دختر داشتن تحت نظرشون بعديشون با اي وي اف پسر شده و خدا خواسته براشون 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
[QUOTE=272291190]سلام من انجام ندادم ولي تو همين سايت از هما اسكوييان و صديقه قندي تعريف كردن و مثبت ...

بله مشهد هستن

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
 اره تو همين سايت سه تا دختر داشتن تحت نظرشون بعديشون با اي وي اف پسر شده و خدا خواسته براشون&n ...

ای جانم چه خوب .

اتفاقا منم ۳ تا دختر دارم انشاءالله همه به مراد دلشون برسن .ممنونم از وقتی که گذاشتی گلم

سلام عزیزم. آخه تو نی نی سایت گفتن همش دروغه پول میگیرن فقط دو دل شدم بخدا

نه گلم من خودم ۹سال بچه دار نشدم ....پیش صمد امینیان و نیره خادم و هادی آریامنش رفتم که مدت طولانی تحت نظرشون بودم فقط خانم خادم توصیه به ای یو ای کرد که همسرم قبول نکرد .....بعد رفتم کلینیک نوین اونجا دوبار ای یو ای کردم منفی شد ....چون هزینش برام زیاد بود و مسیرش دور رفتم میلاد ....دوبار ای یو ای کردم بعدش تو سیکل ای وی اف رفتم ....انتقال دومم مثبت شد 

این پروسه صبر ایوب میخواد ....نه باید زود ناامید بشی ....

درکل من از کلینیک ها راضی ترم تا دکترای شخصی

❤️
ای جانم چه خوب . اتفاقا منم ۳ تا دختر دارم انشاءالله همه به مراد دلشون برسن .ممنونم از وقتی که گذاش ...

خواهش می کنم 🥰🥰🥰🙏🏻