2777
2789
منظورت انوکساپارین ه؟ هنوز دارم میزنم ولی پروژسترون و فکر کنم تا هفته ۶ زدم گفت قطع کن قطع کردم و ...

من خودم مقصر بودم دکترم گفت انوکساپارین بزن گفتم درد داره نمیشه نزنم ؟ گفت اگر سابقه سقط نداری نزن ولی اسپرین بخور که من ترسیدم از سقط و نخوردم 

آمپولم هفته دوازده قطع کردم منظورم پروژسترون 

پله بالا پایین میکردم خلاصه اصلا رعایت نکردم 

بچم چون پسرم بود همه میگفتن نطفه پسر ضعیفه مخصوصا که اس وی اف باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مقصر بودم دکترم گفت انوکساپارین بزن گفتم درد داره نمیشه نزنم ؟ گفت اگر سابقه سقط نداری نزن و ...

اره نطفه پسر ضعیفه

خیلی لامصب شکم منم سیاه و کبود میشه چندوقت یه بار

ولی خوب انقدر نتیجه نگرفتم و انقدر دست رد به سینه ام خورده الان میگم هرکاری بکنم دیگه

عزیزم مطمئنا این دفعه نتیجه میگیری و برات میمونه،توکل کن به خدا

من الان مثلا استراحتم

مامانم سه تا عمل کرده،هیچ کسم احساس مسوولیت نمیکنه

قشنگ از اولش پرستار ۲۴ ساعته ام.بعد خونه خودم میرم شوهرم نمیزاره از جام پاشم!

خیلی دارم حرص میخورما

اره نطفه پسر ضعیفه خیلی لامصب شکم منم سیاه و کبود میشه چندوقت یه بار ولی خوب انقدر نتیجه نگرفتم و ...

پروژسترون رو هفته دوازده قطع کردی؟؟ 

انوکساپارین تا کی باید بزنی؟

من روز ۱۴ انتقال بتا ۱۰۹۵ بود دوقلو  ولی یکیش پوچ بود جنین نداشت

عزیزم مبارکت باشه خدا حفظ کنه براتون

شما تا قبل ازمایش چه علائمی داشتی .هرچندشرایط براهمه یکجور نی اما دلم میخاد ببینم چطور بودن دیگران

پروژسترون رو هفته دوازده قطع کردی؟؟  انوکساپارین تا کی باید بزنی؟

نه بعذش شیاف داد

ولی کماکان لکه بینی داشتم دیگه بهم گفت روگام و بزنم چون ار هاش خونم منفیه و همسرم مثبت

از وقتی زدم لکه بینی ام قطع شده ،البته خودش گفت ربطی نداره

توی ۱۸ هفته هم شیاف و قطع کردم ازمایشی ببینم چی میشه ...ان شاالله مشکلی نباشه.(دکترم گفت قطع کن)

انوکسا رو میگن تا اخر باید بزنی😬😬😬

نه عزیزم ۱۸ هفته ام خیلی استرس دارم اینکه سالم باشن سلامت به دنیا بیان هربارم میرم سونو کلی طول ...

ان شاالله بسلامت این ماها های باقی مونده رو میگذرونی، طبیعی دوقلو باردار شدی یا آی وی اف؟