2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکت باشه خدا حفظ کنه براتون شما تا قبل ازمایش چه علائمی داشتی .هرچندشرایط براهمه یکجور نی ...

سلامت باشی عزیزم باور میکنی چون هیچ هیییچ علائمی نداشتم همش گریه میکردم انگار نه انگار که انتقال جنین داشتم مثل همیشه بودم روز دهم انتقال بعدازظهرش در کمال نا امیدی تستم مثبت شد از همون شب گرفتگی زیر دل و کمر و حالت تهوع اومد سراغم قبلش هیچی نداشتم

اره عزیزم برای خودمم جالب بود که تقسیم شده بود تو پست های قبلی توضیح دادم که مقصر خودمم بودم

آخی عزیزم، بتاتون چند بود؟ منم تعیین جنسیت کردم، احتمال اشتباه نداره؟

سلامت باشی عزیزم باور میکنی چون هیچ هیییچ علائمی نداشتم همش گریه میکردم انگار نه انگار که انتقال جنی ...

من دوسه روزه کمردرد دارم .درددل پرئودی دارم.امروز همش حس میکنم ترشح دارم اما میرم دستشویی معذرت میخام اصلا هیچی نی.نمدومم خوشحال باشم یا نه

خیلی برام دعا کنید انشالله خدا بهمه ارزومندا ومن اولاد سالم وصالح هدیه کنه وانتقالم مثبت بشه