2777
2789

ولش کن کلا خانواده شوهر تو روز عروسی میخوان هرکاری کنن که از عروس بیشتر به چشم بیان از فلاکت و حسودیشونه والا..‌این چی ا تو این کشور عقب مونده تمومی نداره خارجی ها رو ببین عروس فقط مشخصه و بقیه مهمون ها عادی

اما تو ایران باید بگردی تا عروسو پیدا کنی همه میخوان چش امو درارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی دختر عموم مادرشوهر و خواهرشوهرش توربان داشتن

مادرشوهرش استاد دانشگاهه و دخترشم دکتر

خیلیم جالب بود 

چطور مگه؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

به من چه کی چی میپوشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عزیزم دست خودش نبوده که اونم مثل من دوست داره هر عروسی بره شینیون و میکاپ وقتی شوهرش حساسه مجبوره کو ...

وابن خود منم 🥺🥺

نمیدونم چیکار کنم عروسی داداشم مجبورم توربان بذارم ای خدااا

ولش کن کلا خانواده شوهر تو روز عروسی میخوان هرکاری کنن که از عروس بیشتر به چشم بیان از فلاکت و حسودی ...

ما که همچین چیزی ندیدیم

حتی لباس سفیدم پوشیدن و مشخص بوده جزو مدعوین هستن🤷‍♀️😁

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

ولش کن کلا خانواده شوهر تو روز عروسی میخوان هرکاری کنن که از عروس بیشتر به چشم بیان از فلاکت و حسودی ...

نه والا از بدبختیه میگه توربان بپوش نمیخواد بری آرایشگاه اصن یه وضعی !!خداشاهده

شوهر اجازه نمیده میگه توربان بذار

خب گلم ب بقیه چه ربطی داره این مسئله

مشکلی ک ایجاد نمیکنه

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

توربان که خب نشون میده محجبه است

ولی سفید رو نمیتونم قبول کنم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
وابن خود منم 🥺🥺 نمیدونم چیکار کنم عروسی داداشم مجبورم توربان بذارم ای خدااا

اخی گلم پس خودتو میگی اشکالی نداره که من میرم عروسی تو مجلس آرایش میکنم لباس مجلسی میپوشم عروسی تموم شد ارایشمو میشورم میام بیرون موهامم معمولا باز میذارم شما چه بری آرایشگاه چه نری مردم یه حرفی دارن واسع زدن پس برات مهم نباشه

وابن خود منم 🥺🥺 نمیدونم چیکار کنم عروسی داداشم مجبورم توربان بذارم ای خدااا

بهتره با همسرت صحبت کنی خب اگه دوست نداری

بگو عروسی داداشمه دوس دارم‌تک باشم ولی اگه باعث دلخوری میخواد بشه بیخیال

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.