2777
2789
چرا عزیزم یه بچه دارم ۱۴ سالشه ولی از ۸سال پیش که اقدام کردم نشد شوهرم فوق العاده ضعیفه فقط دو درصد ...

خب عزیزم بسلامتی ی دونه داری 

خیره ایشالا 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه روز ولی خب هر روز برا آمپول میرم بیرون

من تا امروز استراحت مطلق بودم فقط برای دستشویی بلند شدم از فردا دیگه نمیخوابم کارای سبک و استراحت نسبی 

آمپول هم فقط انوکساپارین که خودم میزنم پروژسترون هم روزی دوتا شیاف 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
عزیزم منم تو این روش تخمک درنیومد دفعه دیگه دکترم روش لانگ رو برام رفت بعنی از روز اول پریود ال دی خ ...

شهر ما دو تامتخصص نازایی بیشتر نداره اینم اینقد سرش شلوغه ادم نمی تونه خرف بزنه

سینافکت نداد ولی ال دی هم نداده تاحالا 

این ماه ببینم چجوریه اوضاعم

شما هم ذخیره ت کمه؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

شهر ما دو تامتخصص نازایی بیشتر نداره اینم اینقد سرش شلوغه ادم نمی تونه خرف بزنه سینافکت نداد ولی ال ...

کدوم شهری گلم 

نه عزیزم من تنبلی دارم

شهر ما دو تامتخصص نازایی بیشتر نداره اینم اینقد سرش شلوغه ادم نمی تونه خرف بزنه سینافکت نداد ولی ال ...

من تو رویا هم نمیبینم ۲۰ تا تخمکه😢

من تو رویا هم نمیبینم ۲۰ تا تخمکه😢

نگو عزیزم منم خیلی ناامید بودم ولی به دکترت بستگی داره انشالا اینبار جواب میگیری فقط این سری که رفتی حتما روش لانگ رو بهش بگو 

نگو عزیزم منم خیلی ناامید بودم ولی به دکترت بستگی داره انشالا اینبار جواب میگیری فقط این سری که رفتی ...

تازه روز ۲۲ سیکلم از دیروز شروع شده داروهام 

وضعیت این دوره رو ببینم حتما میگم بهش ببینم چی میگه

دکتر خوبیه خیلی ها راضی ان حتی از کشورهای حاشیه میان پیشش 

من تخمکام کم و ضعیفه

تازه روز ۲۲ سیکلم از دیروز شروع شده داروهام  وضعیت این دوره رو ببینم حتما میگم بهش ببینم چی می ...

انشالا که اینبار همه چی خوب بره این همه دارو و آمپول و زحماتت هدر نره عزیزم درکت میکنم نذر زیاد کن انشالا نتیجه میگیری❤️

انشالا که اینبار همه چی خوب بره این همه دارو و آمپول و زحماتت هدر نره عزیزم درکت میکنم نذر زیاد کن ا ...

ممنون گلم

انشالله حال روحیم خیلی بده