2777
2789

سلام مامانای گل

دیشب بی بی چکم مثبت شد بعد از اینکه دو هفته از نزدیکیم گذشته بود.

اما امروز صبح زود با دل درد از خواب بیدار شدم.

رفتم دستشویی،یه لخته خون ازم افتاد.

و بعدم پریود شدم.

نی نی م نموند.

یک روز از پریم گذشته بود.نی نی م...

خیلی غصه خوردم...

باید شیاف بذارم و اسنراحت کنم؟

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا بارداری شیمیایی بوده

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
دکتر برو  سونو بده ببین چ خبره شاید لانه گزینی کرده اچ سی جی که الکی بالا نمیره آمپول زده ب ...

نه هیچی! هیچ دارویی مصرف نمی کنم!!! نمی دونم چرا نموند! حالم بده خیلی می خواستم امروز برم بتا بدم

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   
به محض اینکه بی بی مثبت شد شیاف پروژسترون بزار تا آزمایش بدی 

دکترم نداده بود! باید بگم بنویسه...انقدر حرص خوردم...بچه م رفت.دو هفته ش بود

نه هیچی! هیچ دارویی مصرف نمی کنم!!! نمی دونم چرا نموند! حالم بده خیلی می خواستم امروز برم بتا بدم

برو دکتر

گفتم که جاری من چند روز کامل خونریزی شدید داشت دکتر گفت بارداری سونو داد الآنم هشت ماهه

دکتر برو  سونو بده ببین چ خبره شاید لانه گزینی کرده اچ سی جی که الکی بالا نمیره آمپول زده ب ...

اره! حسش می کردم.تا دو روز پیش.قشنگ از تخمدان چپ حرکت کرد تیر می کشید.اومد توی رحم دو روزه افتاد.از صبح دارم گریه می کنم.