2777
2789
عنوان

صابون تریاک

23552 بازدید | 24 پست

سلام دوستان شما تا حالا از صابون تریاک استفاده کردید؟چیز به درد بخوریه؟تاثیر داشته براتون.

من امروز اولین بار زدم به صورتم چند جای صورتم قرمز شد و زود هم از بین رفت انگار حساسیت دادم بهش،به نظرتون ادامه بدم و استفاده ش کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی؟

من دارم خیلی خوبه. شاید مال شما اصل نیست یا پوستتون حساسیت داره. در کل نباید باعث جوش بشه

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

من دارم خیلی خوبه. شاید مال شما اصل نیست یا پوستتون حساسیت داره. در کل نباید باعث جوش بشه

جوش نبود یکم انگار قرمزی و تورم بود.اصلش چطوریه قیمتش چنده؟

جوش نبود یکم انگار قرمزی و تورم بود.اصلش چطوریه قیمتش چنده؟

من دوسال پیش ینفر از قشم اورد. یکرنگه. ینی سیاه و زرد نیست. بشدت هم بو تریاک میده. 35 تومن😑الان نمیدونم چنده. نن میزنم صورتم سفید صاف میشه

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

من دوسال پیش ینفر از قشم اورد. یکرنگه. ینی سیاه و زرد نیست. بشدت هم بو تریاک میده. 35 تومن😑الان نمی ...

منم از قشم خریدم.ولی سیاه و زرده ، احتمالا فیک باشه مال من

منم از قشم خریدم.ولی سیاه و زرده ، احتمالا فیک باشه مال من

نه مال منم سیاه یه سمتش زرد اون بهتره از اون مدلشه که همش سیاهه بعد اون قسمت که سیاهه خیلی سیاهه یعنی سبز پر رنگ نیس بزن گوگل میاره حدود۴۰تومن عطاری ها میفروشن حدود ۱۰۰وخورده ای لوازم ارایشی ها همون صابون رو میفروشن