2777
2789
عنوان

غربالگری

120 بازدید | 9 پست

سلام خانما من دیروز رفتم سونو غربالگری خداروشکر ان تی نرمال و همه چی خوب بود فقط جنسیت رو با شک گف پرسیدم جنسیت چیه گف زوده نمیشه گف به دختر شباهت میدم ولی نمیشه گف بوده کسی تو سونوی ان تی حدس جنسیت اشتبا باشه تو آنومالی جنسیت برعکس دربیاد؟؟

صداقت عالی ترین شکل احترام است

به من گفت ۶۰ درصد پسره انومالی دختر بود من یه مقدار سیسمونی خریده بودم بهش گفتم گفت الانم به زور پاهاشو باز کرده چطوری اونموقع گفتم پسره گفتمدتو دکتری از من میپرسی اصلا تا به قطعیت نگفتم باور نکن صب کن ۱۶ هفتگی

عزیزم من ان تی رفتم گفته دختر همون روز رفتم ازمایش خون جنسیت دادم چون کلا تو رژیم و اقدام پسر بودم دکتر گف سونو شاید اشتباه کرده که وقتی جواب ازمایش اومد ۹۸٪پسر زده الان خودمم بلاتکلیفم که جنسیت جیه باید تا انومالی صبر‌کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چهوجالب ازمایش پسر میگیرن

آزمایش خون هست که ببینن تو‌خون مادر yهست یا نه چون ما ذاتا yنداریم اگه جواب مثبت باشه پسر نباشه برعکس از اتمام هشت هفته میشه این آزمایش داد

عزیزم من ان تی رفتم گفته دختر همون روز رفتم ازمایش خون جنسیت دادم چون کلا تو رژیم و اقدام پسر ب ...

خب ۹ه۸درصد گفته پسره حتما پسره دیگه

صداقت عالی ترین شکل احترام است