2777
2789
عنوان

مگس پران چشم دارید ؟

244 بازدید | 12 پست

سلام 

عاقا من سالهاست مگس پران چشم دارم

همین نقطه سیاها که جلو چشم حرکت میکنند

با عصبی شدنمم بیشتر حسشون میکنم

بیاید بگید چند نفریم

راهکاری داره نداره

چجوریاست

خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت.  و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .

دارم. درمانی نداره. پیکسل های شبکیه است که سوختن 😂

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم. درمانی نداره. پیکسل های شبکیه است که سوختن 😂

آرررره دقیقا ...خیلیم بده خدایی

خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت.  و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .
کمبود ویتامین A دارین

دکتر گفت شبکیه کثیف میشه اینجوریه 

ولی رو مخه

من یجا خوندم از کمبود ویتامین A هست

خب جالب شد مصرف میکنم مکمل رو ببینم چی میشه 

ممنونم

من هم دارم و خیلی خیلی اذیتم
خیلی وقتا تمرکزم رو میگیره موقع کار با کامپیوتر یا مطالعه و ...
موقع رانندگی هم خیلی اذیت میکنه و عذاب آوره ...
درمانش که البته هست و جراحی ویترکتومیه که کل مایع زجاجیه چشم رو با همه مگسهاش حذف میکنن ولی خب میترسم یه مقدار از جراحی
اما اگه جرعتشو پیدا کنم شاید برم انجامش بدم و خداحافظی کنم با مگسها