2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد

103 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها. من 21 سالمه برام یه خواستگار اومده 33 ساله. جوون خوب و عاقلیه. به نظرتون به خاطر اختلاف سنی به مشکل میخوریم؟ 

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 

منو شوهرم ۱۰ سال اختلاف سنی داریم رابطمونم خیلی خوبه و خیلی همو دوست داریم 

بستگی ب سن عقلیتون داره یا همون بلوغ فکریتون بعضیا هم هستن با ۵-۶ سال اختلاف سن ب مشکل میخورن بعضیا با اختلاف سنی بالا

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما 11سال فاصله داریم ولی هیچوقت حس نشده بینمون. اگه از همه لحاظ اوکی باشه فاصله سنی اونقدر مهم نیس.

البته نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید

تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام میده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد🫶🏻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..
منو شوهرم ۱۰ سال اختلاف سنی داریم رابطمونم خیلی خوبه و خیلی همو دوست داریم  بستگی ب سن عقلیتون ...

من خودم پخته ام از نظر بقیه. راستش یکمی نگرانم

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 
من خودم پخته ام از نظر بقیه. راستش یکمی نگرانم

برید مشاوره اونا میتونن راهنماییتون کنن

من مثلا شوهرم روحیش خوبه و شاده خستم نمیکنه اهل تفریح و گردشه پا ب پام دیوونه بازی در میاره بعضی وقتا من بچگی میکنم ولی باهام کنار میاد اینا مهمه بنظرم بازم فکراتو بکن بعضیا ک سنشون از طرف مقابلشون بیشتره حوصله خیلی کارا و چیزا رو ندارن باید با خود طرف صحبت کنی ببینی چجوریه

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣