2777
2789
عنوان

خامه قنادی

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 20 پست
ممنونم⁦♥️⁩🙏

رفتم از فربزر دراوردم نگاه کردم سولینو ابی رنگه.مینارین صورتی رنگه.من کاله با ظرف صورتی رنگ میگیرم سالهاس و خیلی خوب فرم میگیره.خواهش میکنم❤️

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که میدونم خامه فرم گرفته همون لحظه باید استفاده بشه.شما چرا خامه قنادی شرکتی نخریدی که بزاری ...

میگرفتم قبلا ولی همیشه هرچقدم که هم میزدم بازم شل بود وی طوری ...گفتم این بار اینکارو بکنم

میگرفتم قبلا ولی همیشه هرچقدم که هم میزدم بازم شل بود وی طوری ...گفتم این بار اینکارو بکنم

گلی مارک کاله بگیر خوب فرم میگیره بعضی مارکا واقعا هرچی هم میزنی شله.مطمین شو هم که مغاره دار تو فریزر نگه داری کرده باشه اخه بعضی مغازه دارا میزارن بیرون اب میشه دوباره میزازن فربزر دیگه فرم نمیگیره این خامه

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊