2777
2789
عنوان

فکر کردم پریودم اما روز دوم...

512 بازدید | 27 پست

سلام من اقدامم برا بارداری سر موعد ظهرش پری شدم ولی شدتش خیلی کم بود ببخشید همراه با ترشحات شفاف بود یکم خون... ببخشیدا

ولی امروز که روز دومم هست قطع شده یکم ترشح شفاف دارم... علتش چیه؟

یه مدت زود به زود پری می‌شدم و لکه بینی داشتم شدت پری هم زیاد و معمولی بود تازه دو سه ماهه پری‌ام خوب شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اون ماه باید ۱۶ ام میشدم ۲۱ ام شدم.ولی الان انقدر دلم و سینم درد میکنه نمیدونم چرا انقدر زود دارم پریود میشم

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

نه فعلا ببینم فردا چی میشه همون اول هم خونریزی نبود از لکه بینی بیشتر بود ببخشید رگه های خونی تو ت ...

احتمال زیاد لانه گزینی بوده، بی بی نزدی؟

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
قبل از موعد زدم منفی بود

اگه خون برای لانه گزینی بوده باشه،بعدش بی بی نشون میده، فردا صبح بزن اگه داری..یا اگه میتونی دو سه روز صبرکن

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم