2777
2789
عنوان

پول قلک بچه هامو دزدیدن

423 بازدید | 13 پست

نمیدونم کی چه زمانی اینکارو کرد

ولی امشب ک داشتم کمد اتاق دخترمو تمیز میکردم متوجه شدم قلک هاشون خالیه 

دخترم همش نقشه می کشید که چی بخره باشون...یه بار میگفت تبلت یه بار میگفت اسکوتر اخرش طفلک اینجوری شد

پسرم اما چندماهه اس خودش متوجه نمیشه ولی میخواستم براش ماشین شارژی بخرم....بگم برا پولت ناراحت نشدم دروغ گفتم اما چیزی که خیلی عذابم میده اصلا و ابدا پولا نیستن ناراحتم که تو خونواده من یا همسرم یکی اینکارو کرده و قلبم درد میاد وقتی فکر کنم یکی از نزدیکانم دزده 😭😭😭😭😭😭

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

اولا زود تهمت نزن شاید بچت خودش برداشته به دوستی کسی قرض داده روش نمیشه به شمابگه شاید شوهرت برداشته منظورم اینه به روی کسی نیار که بعداخجالت زده نشی اول مطمعن شو. مگه قلک شکستنی نیست؟یاقفلی؟چجوری میتونه کسی برداره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که برده حلالش باشه حتما نیاز داشته که برده نوش جونش گوارای وجودش😍😍

حتما تو برداشتی  

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
یهو فکرم رف سمت بابای بچه ها🤔😅

نه نه اصلا و ابدا اون طفلک خودش بیشترشو داد بعدم حدود سه چهارتایی میشدن به چه دردش میخورد خودش پول داره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
کسی که برده حلالش باشه حتما نیاز داشته که برده نوش جونش گوارای وجودش😍😍

کاش طلای خودمو برمیداشتن ولی مال بچه هامو نه 

بعدم منو می شناسن من اگر بدونم یکی از خونواده ام پول نیاز داره دریغ نمیکنم

همینه ک ناراحتم میکنه 

اولا زود تهمت نزن شاید بچت خودش برداشته به دوستی کسی قرض داده روش نمیشه به شمابگه شاید شوهرت برداشته ...

بچه ۶ساله خودش برداشته؟؟؟اون همه پولو چطور خرج کرده

بعدم همسرم خودش بیشتر پولا رو داد اون محاله اینکارو کنه چ نیازی ب پول بچه هامون داره چندبرابر این پولو تو حسابش داره

تو قلک خالیه؟یا اصلا قلک نیست؟

نه قلکش پلاستیکیه یه قسمتش پاره بود ک پول مینداختیم توش از همون قسمت بیشتر پاره شده پولا رو برداشتن قلکا سرجاشونن

غریبه خونه من رفت و‌امد نداره که

خونواده خودم و خونواده همسرم میان و‌میرن منم خیلی میشه بچم خوابه خواهش کنم کسی بیاد پیشش بمونه تا برم مثلا ب کارم برسم 

هیچ وقت هیچی تو خونه ام گم نشد نمیدونم این دفعه چی شد