2777
2789
عنوان

،💕ای باب حاجت همه 💕

158 بازدید | 3 پست

قالَ الجواد علیه‌السلام: مَنِ اسْتَحْسَنَ قَبیحاً کانَ شَریکاً فیهِ. (بحارالانوار، ج75، ص82)

فرمود: هر که کار زشتى را تحسین و تأیید کند، در [عِقاب]آن شریک است

ای باب حاجت همه ای قبله ی مراد 

نورالهدی ولی خدا سید العباد 

خیرالامم محیط کرم آسمان جود 

ابن الرضا امام نهم حضرت جواد 

باب عطا و مظهر جود خدا تویی

مولا تویی امام تویی مقتدا تویی.  

ولادت باسعادت باب الحوائج امام جواد علیه السلام و حضرت علی اصغر سلام الله علیها مبارکککک 

💕❤️🌹🌹🌹🌹💕💕💞❤️ 

کسی تا حالا معجزه یا شفای مریضی توی زندگیش دیده بیاد تعریف کنه

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود.  شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

کسی هست مشکل منو داشته باشه درمان کرده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا دیدین وقتی انگشتتونو میذارین کف دست نوزاد چه جوری محکم انگشتتونو می گیره؟ الهی ششماهه ی اباعبدالله همونجوری دستتونو بگیره....😍😍 السلام على عبد الله بن الحسین الطفل الرضیع، المرمی الصریع، المتشحط دما، المصعد دمه فی السماء، المذبوح بالسهم فی حجر أبیه، لعن الله رامیه حرملة بن کاهل الاسدی وذویة....