(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه. )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال میپنداری ،میخندد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوستان من نزدیک ۱ ماهه تو یه مطب دندون پزشکی مشغول به کار منشی شدم،۲تا همکار دارماز من ۱۰ سال کوچیکترن و دستیاردکترن مطب کلا شلوغیه-تو این مدت سوتی ندادم جز ۱ بار که مریض اومد و تسویه حساب نکرد و رفت چون دستیار کنار من بود و اون مشغول صحبت شد با بیمار من دیگه خودمو ننداختم وسط و اون مقداری از پول که موند رفت وگفت کارت به کارت میکنه این خیلی پیش میاد کلا خیلیا کارت به کار میکنن خیلی وقتا که دستیارا بیکارن میان میشینن جای من میشینن و من به هوای اونا میرم به کارای دیگم میرسم،امروز دکتر به من گفت به چشمم نمیبینم بتونی از عهده منشی بر بیایی فعلا بیا دستیار من باش به بچه ها گفت نباید اون کاری که مد نظرتون هست و خودتون انجام بدین و بهش بگین فلان کارو انجام بده اونا هم گفتن ما خجالت میکشیم چون بزرگتر از ماست بهش چیزی بگیم